Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Ms. Lauryn Hill slavi 25. godišnjicu 'The Miseducation of Lauryn Hill' i ide na turneju

Za sada turneja uključuje 13 koncerata u SAD-u, a očekuju se datumi po Europi

  • Mixmag
  • 28 August 2023
Ms. Lauryn Hill slavi 25. godišnjicu 'The Miseducation of Lauryn Hill' i ide na turneju

Ms. Lauryn Hill slavi 25. obljetnicu albuma 'The Miseducation of Lauryn Hill' sjevernoameričkom turnejom od 13 koncerata, koja započinje sljedeći mjesec. Ms. Lauryn Hill planira se povezati sa svojom bivšom hip-hop grupom Fugees tijekom cijelog niza nastupa u SAD-u i Kanadi, dok će nekoliko nastupa imati i u Australiji zajedno s jamajčanskim pjevačem Koffeejem.

Turneja započinje 8. rujna nastupom u Mystic Lakeu u Minneapolisu, prije nego što obiđe New York, Washington, Toronto, Chicago, Los Angeles i druga mjesta diljem SAD-a i Kanade, a završava 9. studenog u Seattleu, Washington. Ms. Hill će na turneji u cijelosti izvoditi 'The Miseducation of Lauryn Hill' iz 1998., u znak proslave 25. godišnjice albuma koji je dobio priličan broj nagrada nakon objavljivanja.

“'The Miseducation of Lauryn Hill' je ljubavna pjesma mojim roditeljima, mojoj obitelji, mojim ljudima, mojim glazbenim i kulturnim precima, mojim učiteljima, mojim ljubavima, mom Stvoritelju", rekla je Ms Hill. “Pisala sam ljubavne pjesme i protestne pjesme – (i dalje ljubavne pjesme) o temama i interesima koji su me inspirirali i dirnuli. Bila sam uvjerena da će ono što me nadahnulo imati odjeka kod publike koja je do tad živjela u uvjerenju da pjesme te vrste mogu živjeti samo u prošlosti.”

Load the next article
Loading...
Loading...