Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Uključite se u live Masterclass radionicu s Insolate

Live masterclass radionica o produkciji s našom najboljom DJ-icom i producenticom omogućit će svim ljubiteljima elektronske glazbe da se upoznaju s alatima i procesima u njezinom nastajanju te da počnu kreirati vlastite pjesme u udobnosti svoga doma

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 16 December 2021

Nakon što je na platformi priceless.com ponudila tri besplatna digitalna iskustva za sve koji žele unaprijediti svoje DJ vještine, Insolate, naša najbolja DJ-ica i producentica elektronske glazbe, vraća se na priceles.com platformu s novom Masterclass radionicom.

Radi se o trećoj u nizu live Masterclass radionica koje omogućuju svim ljubiteljima ovakve glazbe da se upoznaju s alatima i procesima važnima za njezino nastajanje te da u udobnosti vlastitog doma počnu kreirati svoje trackove. Prve dvije Materclass radionice također je vodila Insolate, a u njima je bilo moguće saznati sve o beatovima i sempliranju. U trećoj, ujedno i posljednjoj radionici, Insolate će svim sudionicima uživo predstaviti kompresor, limiter i saturator te im pokazati kako koristiti ove alate u cilju dobivanja vrhunca glasnoće i maksimalnog potencijala miksa. Radionica će se održati 21. prosinca u 19 sati, svoje virtualno mjesto možete rezervirati isključivo kupnjom kotizacije na platformi priceless.com. Radionica je opet pripremljena za korisnike Mastercard® kartica i po cijeni od 90 kuna.

A evo što Insolate kaže o live Masterclass radionici:

“Ekskluzivno za korisnike Mastercard kartica pripremila sam tri live radionice na temu produkcije elektronske glazbe a treća, finalna, održat će se u utorak, 21.12. u 19h. Polaznici će steći vještine uz koje mogu početi stvarati elektroničku glazbu kod kuće, a u ovom dijelu posebno ćemo obratiti pozornost na to kako poboljšati svoju pjesmu vezano uz mix i mastering te kako ostvariti maksimalnu glasnoću i potencijal pjesme koristeći alate kao što su kompresor, limiter i saturator.

I ova radionica će se održati na engleskom jeziku putem aplikacije Zoom i u programu Ableton. Zoom i Ableton (demo verziju) možete besplatno preuzeti na njihovim stranicama, a s obzirom na to kako se većinom koristimo samo Abletonovim alatima, nisu vam potrebni eksterni plug-inovi, iako planiram pokazati i neke eksterne za ona naprednije. Također, svi polaznici će nakon nastave dobiti pristup snimljenim materijalima i popisu svih plug-inova koje smo koristili kako bi nakon odslušane nastave mogli ponoviti sve što smo radili. Smatram da je produkcija glazbe nešto što je potpuno promijenilo smjer moje karijere i odvelo me u profesionalne vode, tako da svakako svima znatiželjnima preporučujem da se prijave i okušaju u produkciji elektronske glazbe”, zaključila je Insolate.

Nešto više o platformi priceless.com

Masterclass radionice s Insolate dio su programa priceless.com, digitalne platforme koja nudi niz različitih iskustava dostupnih diljem svijeta. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima, kreiranima posebno za korisnike Mastercard® kartica, baš svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu, zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija, osobama koje žele uvijek pratiti najnovije modne trendove ili onima koji se jednostavno žele odmoriti na manje uobičajen način.

Posjetite priceless.com i započnite nešto neprocjenjivo™.

Next Page
Loading...
Loading...