Menu
Home Novosti Menu
Blog

My Best DJ Gig: Laseech

Kako je bilo na eventu s Eliphinom na Fort Punta Christu, doznajte u novom nastavku naše rubrike u kojoj DJ-evi biraju svoj najdraži nastup

  • Roberta Novosel I Foto: Bojan Širola
  • 14 September 2021

Pulski DJ i producent Andrej Lasić, odnosno Laseech iz svoje je kuhinje servirao svoju novu stvar “Pink Sky” za Get Physical Music, a osim produkcijom, ljetnu sezonu je popunio i gigovima. Jedan od njegovih posljednjih nastupa bio je na Wake The Lake Festivalu gdje je svirao uz Gerda Jansona, a za naš portal prisjetio se svog najdražeg giga. Radi se o partyju u njegovom kraju, a tko je bio headliner, što je svirao i na kojoj točnoj lokaciji, saznajte u nastavku teksta.

Music After Dinner w/ ELIPHINO @ Fort Punta Christo, Štinjan, Pula, 29.07.2017.

“Jako je teško izdvojiti najbolji gig, bilo je tu nastupa na mnogobrojnim festivalima i klubovima, ali na prvu mi je nekako došao event s Eliphinom na Fort Punta Christu. Event je bio u organizaciji našeg Music After Dinner kolektiva te se održao 29.07.2017. godine na moćnom Fortu u mom hometownu, Štinjanu. Već samim time je cijeli koncept imao meni subjektivnu notu pa će mozda teško biti ostati objektivan u nastavku teksta. Eliphino je tada već bio jako dobro poznat pulskoj publici jer je žario i palio godinama na Outlooku i Dimensionsu i u nadi da napunimo fort, odlučili smo se za moćni "Mungos" koji je tada mogao prihvatiti velik broj posjetitelja. Trud i rad se na kraju stvarno isplatio jer je preko 500-injak gostiju stiglo i napunilo tvrđavu. Kad sam trebao svirati prije Eliphina, moram priznati, imao sam veliku tremu. Sva sreća, tehnički aspekt organizacije je bio odlično odrađen te su gramofoni, monitoring i sound system bili na mojoj strani. Nakon prve ploče sve je išlo svojim prirodnim tijekom, svirao sam šareno kao i uvijek, većinom klupski deep house koji je odlično odzvanjao u zidinama Mungosa. Mogu reći da sam jako uživao i da je sve super prošlo, jako sam bio zadovoljan, pogotovo što je Eliphino nakon mene “ubio”, tako da sam se i ja jako dobro proveo! Definitivno set i event za pamćenje! Također moji dragi prijatelji, kolege i kritičari su me objektivno pohvalili kako mi je to bio najbolji set, tako da sam se zato u jednu ruku i odlučio pisati o ovome. Hvala svima, pogotovo ljudima koji su to omogućili, moji momci iz MAD-a, dragim ljudima iz Fort Punta Christa, najboljem tehničaru Igoru Svećarovskom, najboljem visual artistu Oblik 3 te naravno dragoj publici na odličnoj zabavi!”

Next Page
Loading...
Loading...