Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Laseech

U novom izdanju naše rubrike, idemo u Istru - evo koje to tri stvari bira ovaj talentirani DJ i producent

  • Roberta Novosel I Foto: Laseech press
  • 5 December 2020
My Top 3 Essentials: Laseech

Andrej Lasić, poznatiji kao Laseech je DJ, producent i audio inženjer iz Pule koji 2018. godine potpisuje prvi single "Remember" za australsku deep house etiketu Red Ember Records te izdaje svoj prvi remix za"Florette" koji je iste godine nominiran za nagradu Remix godine prema Ambasadoru. Godinu dana kasnije objavljuje svoj prvi EP “Can't Get This Feeling”, a može se pohvaliti i iznimno uspješnom 2020. godinom koja je krenula s objavom EP-a “More Than Friends” za poznati label Lumberjacks In Hell. Ljeto je također proteklo s još jednim house EP-om “Deserve Your Love” s kojim je potvrdio da u njegovom životu nema mjesta za mirovanje. Dok ne producira, onda nastupa, stoga nas je zanimalo što se kod njega vrti u posljednje vrijeme i bez čijeg remixa ne može zamisliti svoju torbu. Evo koje su mu tri omiljene stvari trenutno:

1. Paolo Mantini - Jump Over The Hill (Dego Remix)

2. Alex Attias, Luman Child - What Do We Do

3. Temper - No Favours Dub

m: Zašto si odabrao baš ove tri stvari?

L: Degov remix od “Jump Over The Hill“ mi je definitivno jedna od najdražih stvari koje uvijek imam u torbi. Njegov prepoznatljiv broken beat ritam zaista daje poseban štih i stavlja naglasak na groove, defintivni “must play” na svakom warm-upu. “What Do We Do” je relativno novo izdanje u režiji starog lisca iz Švicarske, Alexa Attiasa u suradnji s Luman Childom. Alex stoji iza Visions Recordingsa na kojem je i izašlo ovo izdanje. Ne prođe niti jedan set da ne zasviram nešto s tog labela, a ova stvar mi je posebno prirasla srcu, pravi soulful-jazzy gem. “No Favours” je klasik iz 1984. izdan na poznatom MCA recordsu, imam i orginal, ali češće zasviram reizdanje koje je izašlo na Running Back-ovoj kompilaciji i to je svakako stvar koja pokreće svaki dancefloor.

m: Kako si ih otkrio?

L: Ove stvari sam pronašao u redovnom shopingu po dućanima ploča. Budući da već neko vrijeme pratim izvođače poput Dega, izdavačke kuće Visions Recordings i Running Back, teško bi mi promaknula ova izdanja.

m: Kako publika reagira na njih?

L: Probao sam sve stvari u drugačijim situacijama, ali kad god su bile odsvirane stvari su imale odličan response publike. “Jump Over The Hill” i “What Do We Do” su malo nježnije groovalice, dok “No Favours” pokreće svaki plesnjak i nema osobe koja ne zapleše na taj anthem.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...