Search Menu
Home Novosti Menu
Intervjui

Pink Panda: 'Hrvatska je zapravo jedna od naših omiljenih zemalja za posjet i nastup'

Razgovarali smo s DJ kolektivom koji ovo ljeto nastupa po našoj obali

  • Mixmag Adria | FOTO: Marija Gašparović i press
  • 15 June 2022

Pinka Panda, DJ kolektiv podrijetlom iz UK-a proteklih godina se pokazao kao go-to kolektiv kad želite dobiti remiks za neko popularno glazbeno mainstream ime. Složili su tako remikse za artiste kao što su Ava Max, Bruno Mars, David Guetta, Dua Lipa, Meduza, P!nk & Sia, te, nedavno, i remakea stvari 'OBSESSED' Mariah Carey.

Tijekom godina izdavali su za Spinnin' Records, Armada Music, Perfect Havoc, Toolroom i Controversia Records, uz radio play i milijune streamova za svako izdanje; primjerice, njihov remiks Bruna Marsa i Cardi B, 'Finesse' bio je pet tjedana broj 1 na Beatport Dance ljestvici.

Pink Panda ovo ljeto dolaze i u Hrvatsku - osim nastupa na Ultra Europe u Splitu u srpnju, očekuje ih i nastup u sklopu programa Sounds of Places koji se za goste Places by Valamar hotela realizira u suradnji s diskografskom kućom Spinnin’ Records. Ideja je u dvije južnodalmatinske destinacije - Hvar i Makarsku - dovesti sam vrh domaće i svjetske elektronske scene. Pink Panda dolaze u sklopu Spinnin’ Sessionsa tijekom kojeg će nastupati uz imena kao što su Ofenbach, Cat Dealers, Tungevaag, Chico Rose i Kim Kaey. Evo što su nam otkrili o sebi u kratko intervjuu, nakon nastupa na otvaranju hotela Dalmacija [PLACESHOTEL] u Makarskoj.

m: Kako biste se predstavili publici koja ne poznaje vaš stil?

PP: Mi smo Pink Party Pande koje donose našu toplu energičnu mješavinu housea, bigrooma i EDM-a! Naš jedini cilj je na svakom našem showu pružiti publici najbolju noć u životu!

m: Što je inspiriralo vaš glazbeni zvuk?

PP: Inspiraciju crpimo s bilo kojeg mjesta i svugdje, uvijek pokušavamo raditi stvari malo drugačije i slijedimo vlastiti osjećaj za ono što je glazbeno sjajno.

m: Poznati ste po svojim energičnim nastupima uživo, što pokreće vašu energiju?

PP: Publika! Mi smo tu za njih, testiramo pjesme, pratimo reakcije a zatim pružamo još više!

m: Kako biste opisali svoj DJ stil u ovom trenutku svoje karijere?

PP: Naš stil je visokoenergetski, ugodni house, volimo raditi svoje edite i spajati house, urban & pop vokale i hookove kako bismo stvorili jedinstveno iskustvo!

m: Je li se bilo teško vratiti na pozornicu nakon lockdowna i nedostatka nastupa zbog pandemije? Kako ste iskoristili to 'slobodno vrijeme'?

PP: Da, bilo je čudno vratiti se u početku, živci su nam igrali, haha. Proveli smo izolaciju stvarajući novu glazbu i zapravo samo uživajući u vremenu s našim obiteljima koliko smo mogli; bilo je to teško vrijeme za sve i definitivno smo imali tužnih trenutaka, ali trudimo se i uvijek pronaći nešto pozitivno u svemu, kad god je to moguće.

m: Remiksirali ste Bruna Marsa, Black Eyed Peas, Dua Lipu, da spomenemo samo neke, a nedavno je čak i Mariah Carey odobrila vaš singl, 'Obsessed'. Kako odlučujete koju pjesmu želite preraditi?

PP: Da, volimo raditi remikse i bili smo jako sretni što je toliko nevjerojatnih umjetnika poželjelo Panda magiju na svojim pjesmama... Mnogo naših ideja za edite zapravo dolazi iz naših setova...

m: Pokrenuli ste i BAMBOOTY RECORDS, svoj glazbeni label kao i radio WILD THINGZ, što nam možete reći o tome?

PP: Tako je, izdajemo sve naše ploče putem Bambootyja i imamo velike planove kasnije ove godine početi izdavati nove umjetnike koje volimo...Bit će nevjerojatno predstaviti nove talente i nadamo se dovesti nove umjetnike široj publici.

m: Koji su vam planovi za budućnost? Dolazite u Hrvatsku, što možemo očekivati?

PP: Jako puno planova! Da, dolazimo u Hrvatsku nekoliko puta ovog ljeta... Očito je da nam je nastup na Ultra Europe veliko ostvarenje sna!! Hrvatska je zapravo jedna od naših omiljenih zemalja za posjet i nastup... Jedva čekamo doći!

Next Page
Loading...
Loading...