Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Spinnin’ Records dovodi Sounds Of [PLACES] na hrvatsku obalu

Legendarna izdavačka kuća udružuje se s Valamar Hotelima i 13 tjedana ovog ljeta bit će domaćin showcase serijala na dvije luksuzne lokacije u Dalmaciji

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 9 June 2022
Spinnin’ Records dovodi Sounds Of [PLACES] na hrvatsku obalu

Ovog ljeta od 2. lipnja do 27. kolovoza, održava se Sounds Of [PLACES] - iskusni hotelski operateri Valamar udružili su se s legendarnom izdavačkom kućom Spinnin' Records i predstavit će 13-tjedni program u kojem sudjeluju svjetski poznati DJ-i kao što su Ofenbach, Cat Dealers, Pink Panda, Matroda, Adam De Great, Mike Vale i mnogi drugi. Program uključuje beskrajnu zabavu uz bazen i akciju uz more, bilo da se radi o jedrenju, vožnji bicikla, istraživanju lokalne kulture, kuhinje i običaja, na dvije hrvatske plaže koje oduzimaju dah u [PLACESHOTELS] u Hvaru i Makarskoj.

Sounds Of [PLACES] dolazi od iznimno iskusnog tima promotora koji stoje iza nekih od najvećih europskih događaja uključujući ULTRA Europe i Big Beach Festival. Ova serija donosi sav njihov ogroman know-how na sunčanu dalmatinsku obalu.

Cijeli program Sounds Of [PLACES] nudi svakodnevnu glazbu od 15.30 do 23.00 tijekom cijelog ljeta, na dvije lokacije. Prva je potpuno nova, Dalmacija [PLACESHOTEL], koja se nalazi na Makarskoj rivijeri. Hotel se nalazi samo nekoliko metara od idilične plaže u hladu borova i užurbanog makarskog lungomarea i nudi elegantan smještaj, svježe i moderne gastronomske žarišta, slatkovodne bazene, ekskluzivni beach bar i spektakularni stakleni Skywalk.

Druga lokacija je Hvar [PLACESHOTEL] koji se smjestio na sjevernoj obali otoka, nudeći energičan način života Hvara, ali samo nekoliko koraka od rustikalnog šarma elegantnog Starog Grada.

Oba hotela pružaju savršenu formulu za turiste koji žele pobjeći od svakodnevnog života i biti uronjeni u igralište za odrasle s dvije različite pozornice koje je kurirala svjetski poznata izdavačka kuća Spinnin’ Records. [PLACES] program pored bazena uključivat će nastupe Pink Pande, UK DJ kolektiva koji je napravio niz službenih remiksa za Dua Lipu, Bruna Marsa, Siu, P!nk... Brazilski duo Cat Dealers, koji se redovito uvrštava u DJ Mag's Top 100 DJs, također će puštati, zajedno s pariškim dvojcem Ofenbach, koji je prikupio više od milijardu streamova i 350 milijuna pregleda na YouTubeu. Postavu Spinnin’ Sessions dovršavaju nizozemski DJ Kim Kaey, Chico Rose i norveški umjetnik, DJ i producent Tungevaag.

Osim Spinnin’ Sessionsa, cijeli program Sounds of [PLACES] bazirat će se tematski oko tri dodatna DJ programa; Salty Stage, koji predstavlja nadolazeće DJ zvijezde iz cijele Europe; Sea La Vie, koji u središte pozornosti stavlja hrvatske DJ-e; dok će Sun Set sadržavati inspirativne i uzbudljive zvukove najboljih rezidentnih DJ-eva diljem zemlje.

Sve informacije, uključujući kompletan raspored i datume, te rezervacije mogu se naći OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...