Search Menu
Home Novosti Menu
Foto Report

Izvještaj: BAM-C 2020

Sarajevo je u tri dana ugostilo ljubitelje glazbe, programere, DJ-eve i druge goste koji su željeli steći nova poznanstva i podijeliti iskustva

  • Mixmag Adria | Foto: Press
  • 21 September 2020

U Sarajevu je uspješno završeno drugo izdanje Balkan Advanced Music Conferencea, konferencije koja u tri dana pružila mnogim ljubiteljima glazbe, entuzijastima, glazbenicima, DJ-ima, programerima i drugim gostima priliku da steknu nova poznanstva i prijatelje i podijele svoja iskustva. Tijekom konferencije održavala su se live i online predavanja, workshopovi, online DJ-set, noćni eventi i izložbe. Posjetili su ih tri internacionalna gosta (iz Njemačke, Hrvatske i Srbije), kao i šest online učesnika, koji su svoje predavanje održali preko Zoom platforme u prostorijama Courtyard by Marriott, a workshopovi/radionice su održane u Meeting Pointu. U okviru BAM-C ArtExpoa održane su i tri izložbe - fotogalerija NSK Država Sarajevo, te radovi umjetnika Jakova Tabule i Xiao Jang - a projekcije izložbe prikazivale su se na fasadi Historijskog muzeja. U 72 sata trajanja konferencije, održano je devet sati edukativnog programa (6 panela u trajanju od 60 minuta; 2 workshopa/radionice u trajanju od 90 minuta), te 9 sati noćnog programa (2 live DJ nastupa u trajanju po 4 sata i projekcija izložbe u trajanju od 1 sata).

Iz organizacije poručuju da je njihov tim od 12 članova uz partnere (među kojima je bila i Mixmag Adrija) uspješno obavio svoje zadatke te zaključuju: “Tokom organizacije drugog izdanja BAM-C-a trudili smo se da u godini koja je u potpunosti izmijenila koncepte života i zabave, ali i reducirala sve aktivnosti, našim prijateljima, saradnicima i svim ljubiteljima naprednih muzičkih tokova obezbjedimo kvalitetan program, nova poznanstva i druženje uz strogo poštivanje propisanih sigurnosnih mjera”.

U nastavku pogledajte fotogaleriju s BAM-C-a.

Load the next article
Loading...
Loading...