Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Naše preporuke za dobar provod prvog vikenda u srpnju

  • Mixmag Adria I Naslovna fotografija: EXIT festival
  • 4 July 2019

Gdje izaći ovog vikenda? Pobjeći na jedan od festivala! Stigao nam je prvi vikend u srpnju, ljeto prži punim sjajem, a festivali širom otvaraju svoja vrata i uvode nas u neku novu magičnu glazbenu sferu. Ako ste u mogućnosti, ovog vikenda pobjegnite na festivalske plesne podije - ovo su naše preporuke za dane pred nama, od 4. do 7. srpnja. Da, ljeti vikend počinje već u četvrtak!

The Garden, Tisno
Love International Festival (03. - 10.07.)

Četvrto izdanje Love International festivala započelo je 3. srpnja i održat će se do sredine sljedećeg tjedna. The Garden Resort u Tisnom ovime započinje svoju festivalsku sezonu, a uz sunce, more i plažu, posjetitelji će moći uživati uz glazbu koju će birati Optimo, Peggy Gou, Joy Orbison, Crazy P Soundsystem, Horse Meat Disco...

Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad
EXIT Festival (04. - 07.07.)

Jedan od najdugovječnijih regionalnih festivala otvara svoja vrata na Petrovaradinskoj tvrđavi, a uz generalno šarolik glazbeni program, nama su svakako interesantni nastupi imena kao što su Carl Cox, Solomun, Jeff Mills, Amelie Lens, Sebastien Leger, Newman...i jutra dočekana u Dance Areni.

Poreč
Rise Up Festival (05. - 07.07.)

Novo izdanje Rise Up festivala u Poreč donosi interesantna glazbena imena, a nama je svakako zapela za oko pozornica posvećena kvalitetnoj elektroničkoj glazbi - u El Maestro headlinera, Hernana Cattanea. Osim njega, za fine zvukove brinut će i After Affair, Marin Biočić, Bronski, Life4Funk i Marcel. Saznaj više o festivalu u našoj detaljnoj najavi.

Atrij Stari grad, Sisak
Pulse - Stari grad Sisak (06.07.)

Iako ne spada u kategoriju festivala, ovaj događaj svakako nam je interesantna, budući da će na svojoj pozornici ugostiti interesantna regionalna DJ i producentska imena. Ovogodišnje izdanje sisačkoj publici dovodi Kristijana Molnara, a uz njega, kroz gotovo 10 sati plesa, publiku će prodrmati i doajen hrvatske elektronike Felver, i apsolutni miljenik sisačke publike, zagrebački producent Dav, te domaćin eventa Omar.

Next Page
Loading...
Loading...