Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 04/09/2020

Startom rujna/septembra oživljavaju i gradski događaji

  • Mixmag Adria I Foto: Robert Bye
  • 4 September 2020

Dolaskom 09.mj., živnule su i neke gradske lokacije diljem regije, doduše, u poluotvorenoj varijanti, gdje god je to moguće i dok to vremenske prilike dopuštaju. Epidemiološke mjere poštuju se na svim lokacijama, stoga je, pred nama, još jedan zanimljiv vikend. Donosimo vam naš pregled događaja za 04., 05. i 06. rujan/septembar.

Courtyard by Marriot, Sarajevo // 04.-06.09.
Balkan Advanced Music Conference 2.0 [HYBЯID EDITION]

U godini koja je došla u potpuno novoj dimenziji i sa sobom donijela nove koncepte života i zabave, prvi rujanski vikend je rezerviran za drugo izdanje Balkan Advanced Music konferencije. Od 04. do 06. rujna konferencija dolazi u nešto drugačijem izdanju i obećava 72 sata kvalitetnog i zanimljivog programa, koji u svojoj hibridnoj verziji uključuje dnevne i noćne sadržaje kao što su: live diskusije, audio workshopi, zoom webinari, video izložbe, networking eventi i DJ nastupi. Više o cijelom programu, pročitajte u našoj najavi...

Tehnički Muzej, Zagreb // 06.09.
FRüHSTüCK at Zagreb Design Week

U nedjelju, od 11h do 19h, u dvorištu Tehničkog muzeja, u sklopu Zagreb Design Weeka, održat će se FRüHSTüCK, uz nastupe: Koolade, Mića, phillipe, Oberön, Anto.

Ulaz: 25kn, 100kn za sve dane Zagreb Design Weeka.

Barutana, Beograd// 05.09
Hernan Cattaneo vs Nick Warren

Tradicionalni back2back nastup velikana progressive scene I dugogodišnjih kolega i prijatelja - Hernana Cattanea i Nicka Warrena, zakazan je za 5.rujna u beogradskoj Barutani. Ograničen kontingent ulaznica u prodaji je putem Cooltix Serbia.

Ulaz: 890rsd za parter i 1290rsd za VIP terasu.

KC Lab, Novi Sad // 05.09.
Streetwise

U subotu, već od 17h, s krova novosadskog KC Laba, uživate u Streetwise All Style Sessionu.

Ulaz: 200rsd.

Trezor, Sarajevo // 04.09.
Q'le & Indus

U petak, od 17 do 23h, pleše se i u sarajevskom Trezoru, u ograničenom kapacitetu od maksimalno 50 ljudi. Glazbu biraju Q'le & Indus.

Ulaz: 15bam.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...