Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke

Od ovog tjedna donosimo i selekciju domaćih i stranih DJ streamova

  • Mixmag Adria I Foto: Lisa Fotios
  • 10 April 2020

Pred nama je produženi vikend povodom Uskrsa, no ove godine će i obilježavanje ovog blagdana proći u sasvim drukčijem ozračju. Umjesto uskršnjih zabava i druženja na otvorenom, sugeriramo zabave u zatvorenom te druženje u kontroliranim uvjetima, tijekom 10., 11., 12 i 13. travnja/aprila...

Nakon filmova, serija i knjiga koje i dalje preporučamo, od ovog tjedna vam donosimo i pregled najzanimljivijih domaćih i stranih live DJ streamova, na rasporedu idućih nekoliko dana...

Boogaloo, Zagreb // 10.04.
Livestream w/Shipe

Večeras, 10.04., od 19h do 21h, možete pratiti livestream rezident DJ-a Future Scopea. Shipe ide iz big rooma kluba Boogaloo, putem Facebook LIVE-a, na Facebook stranici Future Scopea...

Johann Franck, Zagreb // 11.04.
BSH on AIR

BSH events, u subotu, 11.04., od 21h, predstavlja livestream iz zagrebačkog Johanna Francka s Aldom Morrom u glavnoj ulozi. Stream možete pratiti putem BSH events profila na platformi Twitch.

THANQ HQ, Rijeka // 11.04.
THANQ 5yrs BDay w/ Marina Karamarko on AIR

Ove subote, 11.04., umjesto predviđenog tuluma povodom 5. obljetnice izdavačke kuće THANQ, Marina Karamarko će vas, od 19h počastiti s dva sata glazbe putem livestreama...

Elrow Home Sessions by Desperados // 12.04.
Elrow w/ Marco Faraone & Fer BR

Ove nedjelje, od 16h, u sklopu serijala Elrow Home Sessions, možete putem Facebook LIVE-a pratiti DJ setove Marca Faraonea i Fer BR. Više informacija na službenom eventu.

Warehouse Project, Manchester // 10.04.
Aphex Twin live concert

Highlight međunarodnih streamova ovog vikenda svakako je koncert Aphex Twina u livestreamu, u sklopu mančesterskog Warehousea. Koncert možete gledati večeras, od 18h na Facebook stranici Warehouse Projecta.

The Hacienda House Party, Manchester // 11.04
Todd Terry, Roger Sanchez, David Morales, Graeme Park

U subotu, od 12h, održat će se transkontinentalni livestream Hacienda House Party, u prijenosu United We Stream Greater Manchester, tijekom kojeg će, iz SAD-a, ići streamovi Todda Terryja, Rogera Sancheza, Davida Moralesa, a iz studija u Manchesteru Graeme Park, Jon Dasilva, Tom Wainwright i K Klass.

Defected Records // 10./11.04.
Defected Virtual Festival

U petak i u subotu, već od 14h pa sve do 22h, možete se uključiti u Defected Virtual Festival i gledati imena kao što su Love Regenerator, Black Motion, Claptone, David Penn, Mambo Brothers, Mike Dunn, Roger Sanchez i Sam Divine. Defected Virtual Festival ide putem Twitcha, YouTubea, Facebook i Twitter LIVE-a.

Octopus Agents // 13.04.
Gesloten Cirkel

Na uskršnji ponedjeljak, od 14h, iz svog studija u Berlinu nastupa Gesloten Cirkel. Livestream možete pratiti putem Facebook LIVE-a na stranici Octopus Agents.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...