Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 11/09/2020

Jesenska sezona kreće polako, ali sigurno (zasad)

  • Mixmag Adria I Foto: Rondell Melling
  • 11 September 2020

Iako ljeto službeno traje još dva tjedna, jesenski mood već se lagano osjeća u cijeloj regiji, a s njim i priprema za, nikad neizvjesniji, start klupske sezone. Kako to izgleda ovog vikenda, provjerite u još jednom pregledu glazbenih događaja u regiji za 11., 12. i 13. rujan/septembar.

Boogaloo, Zagreb // 12.09.
Gregor Tresher & Petar Dundov

Zagrebački Boogaloo, u subotu, otvara novu sezonu clubbinga, uz gostovanje Gregora Treshera. Pored gosta iz Frankfurta, nastupit će i Petar Dundov i Shipe. Početak programa najavljen je već u 19h.

Ulaz: 50kn.

Masters, Zagreb // 11.09.
Dobar House season opening

U petak će, u Mastersu, klupsku sezonu otvoriti i Dobar House. Program počinje već u 18h na terasi kluba, a glazbu će birati Klassan, Stefanic i Tom Bug.

Ulaz: 50kn.

MSU, Zagreb // 11.09
Nipplepeople i Ida Prester

U open air prostoru garaže Muzeja Suvremene Umjetnosti, u petak će nastupiti Nipplepeople i Ida Prester. Ograničen broj od 700 ulaznica dostupan je putem sustava eventim.hr.

Ulaz: 80kn u pretprodaji, 100kn na dan.

Trezor, Sarajevo // 11.09.
Drzneday & Djapo

U petak, u sarajevskom Trezoru, nastupaju Drzneday i Djapo. Program počinje u 17h, a broj posjetitelja ograničen je na 50.

Ulaz: 10bam.

Hartera, Rijeka // 12.09.
Hartera Revisited closing

U prostorijama bivše Tvornice papira u Rijeci, u subotu je na rasporedu Hartera Revisited, a nastupaju: Marina Karamarko, Lemon Inc, Mark Ash, Life4Funk i Zopester. Program počinje u 23h i traje do 07h.

Ulaz: 50kn.

Martinska, Šibenik // 09.13.09.
Goulash Disko Festival 2020

U četvrtak je, na plaži Martinska, počelo ovogodišnje izdanje Goulash Diska, na 3 pozornice i kapacitetom od 1000 ljudi. Za sve one koji su unaprijed rezervirali smještaj na orginalnoj festivalskoj lokaciji (Komiža, Vis), ovog vikenda održat će se i manji event, Goulash Fešta.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...