Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Naše preporuke za dobar provod tijekom vikenda (13. - 14.09.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Tech Room Facebook
  • 13 September 2019

Novi vikend je pred nama, a s njim stižu i naše nove preporuke za dobar provod! Počinju nove sezone prepoznatih clubbing serijala, ima još ponešto i festivalskih zbivanja, kao i evenata na otvorenom. Donosimo vam novi pregled događanja u regiji i preporuke gdje izaći za vikend! Vidimo se na flooru!

Boogaloo Club, Zagreb
Tech Room w/ PEZNT (13.09.)

Tech Room serijal započinje svoju novu clubbing sezonu u zagrebačkom klubu Boogaloo. Kako i sami organizatori kažu - 'u novu sezonu ulaze sa stilom', pa tom prigodom kao goste večeri dovode duo PEZNT. Uz njih, za deckovima će se naći i E-Base, Diogen te Pintha Indahouse.

Masters, Zagreb
No Balance w. Bolelee b2b Little Taty (13.09.)

Clubbing serijal No Balance predstavlja svoj prvi party u zagrebačkom Mastersu, a tim povodom gosti su im Bolelee i Little Taty, u b2b izdanju. Osim što su prijatelji, u posljednje vrijeme zajedno sve više surađuju i u glazbenoj sferi te su nedavno pokrenuli i zajednički label Minor Adjustments. Podršku pružaju lokalna imena: Dubok, Kornet i mladi Late Dinner.

Upad: 50 kn

Tenis Centar Maksimir, Zagreb
Stereotip w/ Dixon, Perel, Tijana T, Courtesy (14.09.)

Stereotip serijal se vraća s najuzbudljivijim line-upom dosad - sedmo izdanje održat će se u prepoznatljivom popodnevno-večernjem terminu, a popis neobičnih lokacija ovoga puta nastavlja Tenis centar Maksimir. Line-up čine kvalitetna imena regionalne i europske elektroničke scene, kao što su Courtesy, Fort Romeau, Dixon, Tijana T, Kristijan Molnar...

Upad: 250 kn

Project Vojarna, Šibenik
Hangar 303 pres. Tresor (14.09.)

Hangar 303 je novi underground techno projekt, iza kojega stoje ekipe Projekta Vojarna i Moondance festivala, a održat će se na prostoru natkrivenog dijela skladišta koje se nalazi u sklopu Vojarne, a koje do sada još nije bilo korišteno u svrhe finog rejva. Za prvi događaj na ovoj underground lokaciji ugostit će kultni berlinski Tresor - koji sa sobom dovodi tri beskompromisna gosta: Jonasa Koppa, HGR-a i Madalbau. Domažu podršku predvode Skeptik, Edy C i Santiago Batacosta.

Upad: 70 kn

Silver & Smoke, Sarajevo
After Affair (14.09.)

Bonjasky & Ivan Z, koji u zajedničkom tandemu čine After Affair, održat će još jedan hvaljeni all-night set, na svom domaćem terenu, u sarajevskom klubu Silver & Smoke.

Zenta Club, Split
Underwater: Season opening w/ Damir Ludvig (14.09.)

Nakon dvije odlične sezone i ukupno 16 epizoda, Underwater priča je spremna za novo party-poglavlje. Novu sezonu clubbinga započinju uz zagrebačkog DJ-a i producenta Damira Ludviga, koji svakog tjedna i na ovim stranicama pomno bira Vinyl tjedna. Uz njega, nastupit će i Beepolar, mladi i perspektivni član RatCat kolektiva te Underwater rezident Marko Felinger i Antonio Jukić.

Upad: 50 kn (pretprodaja) / 70 kn (na dan)

Luka Beograd
Apgrade Festival 2019 (12. - 15.09.)

U svom najvećem izdanju do sada, Apgrade Festival će se po prvi put odvijati na dvije pozornice i na novoj lokaciji - u izazovnom prostoru Luke Beograd. Tijekom četiri dana festivala nastupit će neka od najtraženijih imena svjetska elektroničke scene - Laurent Garnier, Tale of Us, Helena Hauff, Moodymann...i još 20 interesantnih izvođačkih imena.

Upad: od 990 do 3990 rsd

Za daljnje čitanje preporučamo:
Intervju - Laurent Garnier: "Zadnjih 30 godina nije bilo revolucije u glazbi, techno je zadnje veliko glazbeno otrkiće"

Next Page
Loading...
Loading...