Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Naše preporuke za dobar provod vikenda pred nama (19. - 21.07.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Forestland
  • 18 July 2019

Festivali, festivali, festivali...jer tome služi ljeto. Bilo da su na moru uz plaže ili u okruženju kontinentalnih šumskih krajeva, inspirativne su glazbene oaze! Pregledali smo što se sve događa u regiji i posložili nove tjedne preporuke za vikend pred nama, od 19. do 21. srpnja / jula.

Medane Beach, Punat
BeatPoiNt Festival 2019 (19. - 20.07.)

Punat, točnije plaža Medane, će biti domaćin dvodnevnog BeatPoiNt Festivala, u sklopu kojeg će nastupiti čitav niz interesantnih house & techno imena, kako inozemnih tako i regionalnih. Metodi Hristov i Oxia predvode imena stranih gostiju, a regionalne snage su Mladen Tomić, Marko Nastić, Petar Dundov, Filip Motovunski, Andrea Ljekaj,...

Upad: 150 kn (festivalska), 90 kn (dnevna), 60 kn (boat-party)

Brezje, Međimurje
Forestland 2019 (19. - 21.07.)

Slikovito Brezje i ove će godine postati epicentar elektroničke glazbe, zahvaljujući glasnoj i magičnoj glazbenoj priči Forestlanda! Line-up predvode Ferreck Dawn, Ruben De Ronde, Mauro Picotto, Lawrence Klein...a bogati popis izvođača ispunjen je i zanimljivim regionalnim imenima, kao što su E-Base, Arien, Mike Vale,...

Upad: 100 kn (festivalska)

Klub 20/44, Beograd
Kristijan Molnar All Night Long (19.07.)

Kako i naslov eventa jasno otkriva, Kristijan Molnar ovog će petka na kultnom beogradskom splavu prirediti all-nighter. Vrijedi ovdje dočekati prve zrake sunca.

Bedem Cornaro, Split
GusGus Live

Prva asocijacija na Island su gejziri i lijepa priroda u pomalo surovoj klimi. No glazbeno, jedna od prvih asocijacija su i GusGus! U sovm live-izdanju ovog vikenda po prvi put stižu u Split, uz podršku domaćih snaga AM:PM. U nedavnom intervju, otkrili su nam da će ovom prigodom predstaviti i ponešto novog materijala!

Upad: 190 kn (regular, 350 kn (VIP Experience)

Grdanjci, Samobor
River's End 2019 (20.07.)

Jedna od najveselijih domaćih šumskih štorija - River Festival, ove će se godine održati po posljednji put! Peti i konačni poziv na ples bit će kratak i sladak, ali petice od koje peče dlan vrijedan! Organizatori ističu kako se ovom prilikom okupljaju da u dobrom okruženju privedu kraju priču koja je zabilježila divne uspomene. Bogati line-up domaćih imena čine: Bronski, Herya, El Commando, Sladoled, Tvrtko, Allan... Ako ste u điru, vrijedi se oprostiti ove domaće festivalske priče.

Upad: 100 kn

Next Page
Loading...
Loading...