Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Donosimo pregled za dobar provod vikenda pred nama - i tijekom blagdansko-božićnog tjedna

  • Mixmag Adria I Foto: Dobar House Facebook
  • 20 December 2019

Pred nama je vikend ispunjen nizom odličnih evenata u čitavoj regiji, kao uvod u tjedan i neradne dane, tijekom kojih imamo priliku nakon raznoraznih blagdansko-obiteljskih ručkova i druženja sredinu sljedećeg tjedna provesti i u clubbingu! Donosimo vam pregled događanja u regiji za dobar provod vikenda pred nama (20. & 21. prosinac/decembar), kao i tijekom božićnih praznika (24. & 25.12.)! Uživajte, plešite!

Aquarius Club, Zagreb
Tanzen mit Patrice Bäumel (20.12.)

Tanzen Kollektiv je za kraj ove godine pripremio pravu glazbenu poslasticu. Ovog petka u zagrebački Aquarius stiže jedinstveni Patrice Bäumel, jedan od rijetkih DJ-a koji imaju veliku glazbenu širinu, izrazitu muzikalnost i sluh te posebnu sposobnost svoju glazbu pretočiti u splet jakih emocija, a sve to složenu u jednu, uvijek unikatnu, glazbeno zaokruženu priču! Povezan je s najvećim svjetskim etiketama i do sada bilježi čitav niz vrhunskih izdanja na Kompaktu, Get Physicalu, Watergateu, Trapezu i na Afterlifeu.

Upad: 120 / 150 kn

Masters, Zagreb
Fifty Fifty / Zaključak godine (20.12.)

Kako kažu sami organizatori ovog eventa: "Došli smo do samog konca jedne liturgijske godine, kao i turbulentne svete godine milosrđa. To je ujedno i vrijeme kada se podvlači crta nad cjelokupnim dojmom." Tim povodom, Felver i Pepi pripremaju svoj posljednju ovogodišnju clubbing večer u zagrebačkom Mastersu!

Upad: 50 kn

Drugstore, Beograd
Anetha (20.12.)

Francuska DJ-ica i producentica mlađe generacije - Anetha, ovog vikenda pred beogradsku publiku donosi svoj set inspiriran EBM, trance, electro i techno žanrovima. S izdanjima za Work Them Records, Anagram te vlastiti Blocaus Series, kao i izvanredan Boiler Room set, sve više se ističe kao vodeće ime nove francuske clubbing scene, što će vjerujemo samo potvrditi na svom gostovanju u Drugstoreu. Podršku pružaju Filip Xavi, Bojan Vukmirovic, Luka Concrete i Silence Shy.

Upad: 800 / 1000 rsd

Kurzschluss, Ljubljana
Umek, Reinier Zonneveld, Matt Sassari... (20.12.)

Nakon što je prošle godine kroz maratonski techno-set u ljubljanskom Kurzschlussu proslavio 25. godina karijere, slovenska ikona Umek vraća se na istu lokaciju, prirediti još jednu predblagdansku poslasticu. Uz Umekov nastup, event će na dva floora biti popraćen čitavim nizom gostovanja, pa tako line-up čine i Matt Sassari, Veztax, Glia, Reinier Zonneveld...

Upad: 24 €

CASA, Osijek
Casa Osijek w/ Petar Dundov (xmas edition) (21.12.)

Kratko i jasno, organizatori poručuju: "Tradiciju poštujemo, rejvu se radujemo." Sve je jasno, Petar Dundov gost je na tradicionalnom xmas-rejvu u osječkom klubu EPIC, u sklopu programa CASA, a uz njega za finu selekciju brinut će i rezidenti programa Pips, Yesh, Hibou i Vladimir Božić.

Upad: 50 / 60 kn

Silver & Smoke, Sarajevo
Third Shift \\\ Dor Danino (Tel Aviv) + Eela & Rajot (21.12.)

Ove subote Dor Danino, mladi izraelski DJ i producent, će po prvi put u BiH predstaviti svoj unikatan srednjoistočni zvuk. Radi se o artistu čija izdanja podržavaju imena kao što su Ame, Solomun, The Organism, Chaim, Jenia Tarisol...a svoj premijerni nastup u BiH imat će u sarajevskom klubu Silver & Smoke. Lokalnu podršku pružaju Eela i Rajot, u b2b izdanju.

Upad: 13 bam

Kurzschluss, Ljubljana
Glitterbox w/ Roger Sanchez & more (21.12.)

Svjetski poznati disco-house inspiriran program Glitterbox ove subote stiže u ljubljanski Kurzschluss, a vodeće ime bogatog line-upa je Roger Sanchez! Uz njega, tu su i ikone The Shapeshifters, kao i rezident programa Melvo Baptiste, koji će brinuti za finu selekciju na main-stageu, dok će na sporednom stage-u glazbu selektirati Rudeey, Deyco, Lucca Loggia...

Upad: 19 €

Boogaloo, Zagreb
Tech Room Badnjak w/ Paul Sparkes (24.12.)

Clubbing serijal Tech Room je za Badnjak tradicionalnu uz svoje vjerne rejvere. U goste im stiže gost iz Amsterdama - Paul Sparkes, a uz njega, za deckovima zagrebačkog Boogalooa će se naći i E-Base, Pintha Indahouse i Diogen.

EU Advent, Zagreb
Badnjak Boogie by Eddy Ramich (24.12.)

I ove godine Eddy Ramich se vraća na zagrebački Europski trg, i to sa setom od 12 sati! Ova blagdanska poslastica započet će tradicionalno u podne, na tradicionalnom Badnjak Boogieju!

Crkva, Rijeka
KBS X-MAS FEED 07 (24.12.)

KBS serijal u riječku Crkvu donosi božićno izdanje svoje nove clubbing epizode te će se tom prigodom za deckovima naći Bronski (Deep’n’Delicious, KBS), Marcel (Liminal) i Dino Jukic (KBS).

Upad: 30 / 40 kn

Masters, Zagreb
Dobar Božić U Mastersu Vol. 2 (25.12.)

Dobar House opet udružuje snage s Dobrim Discom i priređuje još jedan božićni tulum u zagrebačkom Mastersu. Možemo reći, sada već tradicionalno! Line up čine Egzotika DJs, hrwoE i Tom Bug, a detaljnu najavu možete pročitati ovdje.

Upad: 40 / 50 kn

Tufna Club, Osijek
TFN Xmas w/ Coeus (25.12.)

Na svom božićnom rejvu, osječki klub Tufna ugostit će beogradskog producenta i DJ-a Coeusa, koji se sa svojim izdanjima našao i na svjetskoj etiketi Afterlife, a ovo će mu biti premijerni nastup u Osijeku. Lokalnu podršku čine Marko Felinger i Goran Kolak.

Upad: 40 / 50 kn

(Naslovna fotografija: Dobar House Facebook)

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Sonia Calico, Marina Karamarko, Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...