Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Vikend pred nama prepun je zanimljivih događaja u regiji (23. - 25.08.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Barutana
  • 23 August 2019

Donosimo novi tjedni pregled događaja koji se ovog vikenda zbivaju u regiji - od open-airova do underground clubbinga, svašta je u ponudi! Provjerite naše preporuke za 23. i 24. kolovoz / august, dobro se provedite - i rejvajte sigurno!

Vječna Vatra, Sarajevo
Solomun IIII Klabika [Sarajevo Quaternate] (23.08.)

Prvi put u samoj jezgri Sarajeva - na centralnom gradskom balkonu, nastupit će glazbenik koji je ispred svog vremena - Solomun! Bit će to njegov četvrti dolazak u Sarajevo, grad koji je od 2015. nezaobilazna točka njegove ljetne turneje skoro svake sezone. Projekt inovativnog tima Klabike nakon tri uspješne godine prvi je put prepoznat od strane lokalne institucije, a radi se o Turističkoj Zajednici Kantona Sarajevo, a ovim događajem službeno će biti zatvoreno 25. izdanje Sarajevo Film Festivala. Detaljnu najavu pročitajte ovdje.

Barutana, Beograd
Kölsch (23.08.)

Danski producent i DJ - Kölsch, po prvi put stiže pred beogradsku publiku! Svojim radom je redefinirao pravila techno produkcije, usmjerivši je u melodičnom, emotivnom pravu te će svoj specifični glazbeni svijet premijerno predstaviti publici u Beogradu, u novom izdanju odličnih rejvova koji se održavaju u Barutani. Domaću podršku pružaju Ilija Djokovic i Nikola Mihailovic.

Upad: 890 rsd (parter) / 1290 rsd (VIP)

Otok Barbarinac, Kaštel Sućurac
Eddy Ramich at Island of love (23.08.)

Veteran regionalne elektroničke scene - Eddy Ramich, svoj Kontrapunkt dovodi pred posjetitelje finog rejva koji se sprema na otočiću Barbarinac, poznatom kao Otok ljubavi, u blizini Kaštel Sućurca (kraj Splita). Uz njega, za deckovima će se naći i splitski DJ MIRO (Underground Control).

Hartera, Rijeka
Hartera Revisited (24.08.)

Europska prijestolnica kulture, udruženim snagama s Klubom Crkva, organizira Hartera Revisited party, elektronički glazbeni povratak u Harteru. Na lokaciji bivše riječke Tvornice papira, s početkom minutu prije ponoći. Publiku očekuje devet DJ nastupa na dva floora, a line-up čine imena kao što su Dr. Rubinstein, Elena Colombi, Joma Maja, Bronski... Treći "chill" floor preuzet će Kino Katarina sa svojom selekcijom art filmova.

Upad: 60 kn (pretprodaja) / 80 kn (na ulazu)

St. Damian Boat, Split
Cruise x St. Damian w/ Cesar Merveille (24.08.)

Posljednje ovosezonsko ljetno izdanje Cruise serijala održat će se ove subote, a tim povodom na St. Damian brod u Split stiže čarobnjak iz Pariza s adresom u Berlinu - Cesar Merveille. Podršku pružajuMariano, Madezh i Stipe Medvido.

Upad: 100 kn (pretprodaja) / 130 kn (ulaz)

Masters, Zagreb
Reform w/ Petar Dundov (24.08.)

Pionir techno glazbe, sinonim za gazbenog znalca - Petar Dundov, stiže za deckove zagrebačkog Mastersa, u sklopu Reform clubbing serijala. Uz njega, za fine zvukove u kasnim noćnim satima brinu Nicole i Flaneur.

Savska Opatovina, Zagreb
Pozdrav Suncu Open Air (24.08.)

Kroz 24 sata ovog eventa, prigodnog imena Pozdrav Suncu, prilika je zaplesati i pod zvijezdama, ali i pod sunčevim zrakama. Open-air rejv na jednom mjestu će okupiti niz domaćih DJ imena underground scene, među kojima su Le Chocolat Noir, DJ Labud, Pytzek, Sladoled, El Commando b2b Dujo, Kali, Krešo Leboš... Organizatori ističu - u slučaju lošeg vremena event se odgađa na sljedeću subotu. Početak je u subotu, 24. kolovoza u 17 sati, a kraj - u 17 sati sljedeći dan.

(Naslovna fotografija - Barutana Facebook)

Next Page
Loading...
Loading...