Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Donosimo novi pregled događanja u regiji ovog vikenda (24. & 25.01.)

  • Mixmag Adria I Foto: Unsplash (Antoine Julien)
  • 24 January 2020

Pred nama je novi vikend, koji je ispunjen odličnim klupskim događanjima u čitavoj regiji - razni clubbing eventi odvijaju se od Ljubljane, Zagreba, Beograda, Sarajeva...a mi smo ih pregledali i posložili u nove preporuke za dobar provod i ovog vikenda, 24. i 25. siječnja / januara. Uživajte!

Boogaloo, Zagreb // 24.01.
Marina Karamarko

Riječka DJ-ica i producentica Marina Karamarko nakon dužeg izbivanja iz kluba Boogaloo, vraća se ovog petka na jedno od omiljenih mjesta zagrebačkih rejvera. Podršku prije i nakon Marininog setupa pružaju rezidenti Senno & Sin.

Upad: 30 / 40 kn

Klub K4, Ljubljana // 24.01.
Soundhitectures w/ Nevena Jeremić

Na drugom ovogodišnjem izdanju Soundhitectures serijala u ljubljanski K4 stiže mlada beogradska DJ-ica Nevena Jeremić, koju smo nedavno predstavili i kroz našu novu rubriku Fresh. Njeni setovi kombiniraju elemente house, deep house, disco i soulful glazbe, što će predstaviti i ovog petka u Ljubljani. Podršku pružaju Evident, Grujic i Jerpa.

Upad: 6 / 8 €

Silver & Smoke, Sarajevo // 24.01.
Kristijan Molnar b2b Bonjasky

Kratko i jasno, Kristijan Molnar i Bonjansky će u sarajevskom klubu Silver & Smoke održati all-nighter, i to u zajedničkom b2b izdanju.

Upad: 12 / 15 km

Klub 20/44, Beograd // 24.01.
Daniel Weil & Ali Güney

Francuski DJ i producent Daniel Weil od 2010. godine dio je clubbing scene. Držao je rezidenciju u nekolicini pariških klubova, a bio je i glazbeni direktor kluba Silencio Davida Lyncha. Odnedavno je pokrenuo i vlastiti label Motordiscs, a svoju istaknutu selekciju predstavit će i za deckovima beogradskog 20/44. Podršku pruža Ali Güney.

Upad: 400 rsd

Klub Oxygene, Osijek // 25.01.
All Night Long w/ Marko Felinger

Svoju selekciju u osječki Oxygene ove subote donosi Marko Felinger, u novoj All Night Long epizodi. Očekujte osmosatni rejv ispunjen finim techno selekcijama ovog osječkog DJ-a.

Upad: 30 / 40 kn

Drugstore, Beograd // 25.01.
Petar Dundov

U beogradski Drugstore kao glavni gost večeri ove subote stiže hrvatski techno-mag Petar Dundov, ujedno i jedno od vodećih imena regionalne elektroničke scene. Uz njega, za deckovima će se naći i Speedy i Betomeng.

Judino Drvo, Split // 25.01.
Roots: DJ Jock B-day

Perspektivni techno DJ i producent - DJ Jock, čiji rad podržava i velikan Carl Cox, ove će subote u splitskom klubu Judino drvo održati rođendanski all-night set, u sklopu clubbing serijala Roots.

Upad: 50 kn

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Chipi, Sonia Calico, Marina Karamarko, Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...