Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Novi pregled evenata za vikend pred nama (25. - 26.07.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Project Vojarna
  • 26 July 2019

I ovaj tjedan smo pregledali što se zbiva u regiji tijekom vikenda pred nama i donosimo vam nekolicinu novih preporuka, za petak i subotu, 25. i 26. srpnja / jula. Dobar provod svima!

Bivša Vojarna Bribirskih Knezova, Šibenik
Project Vojarna Open Air 2019 (26. - 27.07.)

Članovi šibenske glazbene udruge Echo kreirali su od napuštenih vojnih hangara i ruševnog placa kreirali inkubator za razvijanje elektronske glazbene scene i urbane kulture u Dalmaciji - Project Vojarna! I ove godine predstavljaju ljetno open-air izdanje, koje proširuju za još jednu noć plesa pod zvijezdama. Headliner prvog dana je barun techna Dave Clarke, dok je drugi dan rezerviran za njemačku techno damu - Moniku Kruse! Regionalnu podršku pružaju raznovrsna imena, među kojima su Skeptik, DJ Jock, Volster, Edy C., Shi Pe...

Upad: 120/150 kn (festivalska)

Lazareti, Dubrovnik
Du-Bina w/ Damir Ludvig (26.07.)

Prvo izdanje Du-Bina serijala gost će biti Damir Ludvig, jedan od osnivača Astralisa, najdugovječnije party programa u Hrvatskoj (a s guštom ćemo natipkati i Mixmagov selektor tjedne rubrike Vinyl tjedna). Lazareti će odzvanjati Ludvigovim pomno biranom fuzijom techna i house, a podršku pružaju Leon B. i Brigitta.

Klub 20/44, Beograd
HUNNE & Vemić (26.07.)

Njemački DJ i producent HUNNE svoju će glazbenu magiju predstaviti ovog vikenda u mnogima omiljenoj beogradskoj underground lokaciji, klubu 20/44. Za warm-up će se pobrinuti Nikola Vemić, iz Beyond House kolektiva.

Upad: 1000 / 1200 rsd

Trsatska gradina, Rijeka
BSH Trsat Castle / Adria Sunset Sessions (27.07.)

Clubbing serijal BSH predstavlja svoju drugu Trsat Castle / Adria Sunset Sessions epizodu. Vraćaju se na ovu specifičnu lokaciju, s očaravajućim pogledom na Rijeku i njen zaljev. Line up čine Yakka, Full Ferry, Life 4 Funk, Aldo Morro i Pablo Panda. Službeni after potvrđen je u suradnji s Crkvom, a održat će se u Harteri!

Upad: 120 kn

Next Page
Loading...
Loading...