Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Naše preporuke za dobar provod vikenda pred nama

  • Mixmag Adria
  • 27 June 2019

Posljednji vikend u lipnju / junu ispunjen je primamljivim događanjima diljem regije, a sve je više festivala koji privlače na bijeg s gradskog betona. Donosimo naše nove tjedne preporuke, za vikend pred nama, od 27. do 29. lipnja / juna. Dobar provod svima!

Mostarski sajam, Mostar
Mostar Summer Fest 2019 - 27. - 29.06. (četv. - sub.)

Mostar Summer Fest i ove godine na plato Mostarskog sajma dovodi niz interesantnih regionalnih glazbenih imena. Kroz tri dana festivala grad će biti ispunjen magičnom atmosferom i festivalskim zastavicama, a nama je svakako interesantan e-MOtion Stage, koji će ugostiti imena kao što su Ilija Rudman, Ilija Djokovic, Insolate, Lawrence Klein…

Upad: 20 km (dnevna ulaznica) / 45 km (festivalska ulaznica)

Barutana, Beograd
HiddenBg x Blender w/ Mount Kimbie - 28.06. (petak)

Kolektivi HiddenBg i Blender udružili su snage kako bi pred beogradsku publiku doveli duo Mount Kimbie, koji je značajno utjecao na elektroničku glazbu krajem 2000-ih, a smatraju se i direktno odgovornim za val dubstep-a koji je dospio tada do pop kulture. Nastupali su diljem svijeta, a ovom prilikom sa svojim DJ setom po prvi put dolaze u Srbiju, u ambijent Kalemegdanske tvrđave. Domaću podršku dvojcu iz Londona pružit će Feloneezy te ekipa HiddenBg kolektiva.

Upad: 690 rsd

Uvala Cesara, Lovran
Cesara Beach Festival Opening Party 2019 - 28.06. (petak)

Uvala Cesara jedan je od bisera kvarnerskog zaljeva, a upravo se u tom ambijentu i ove održava Cesara Beach Festival - festival dobre muzike, kvalitetnih pića i ugodne atmosfere. Festivalski program trajat će kroz čitave ljetne mjesece, a službeno otvorenje zakazano je za ovaj petak, uz line-up kojeg čine DJ Ogi, Alen Sforzina, Neecodem, Ignifer i Madman.

Upad: 40 kn

Trg Leona Štuklja, Maribor
Festival Lent 2019 w/ Umek - 28.06. (petak)

Susjedni Maribor ponovno je domaćin novog izdanja Festivala Lent, a ono što u kalendaru evenata svakako zapinje za oko je nastup ikone slovenske techno scene - Umeka, zakazan za petak, 28. lipnja. Za zagrijavanje će se pobrinuti iskusni slovenski DJ Damir Hoffman.

Upad: 25 eura (dnevna ulaznica), 15 eura (festivalska ulaznica)

Boogaloo Club, Zagreb
Tech Room w/ Mladen Tomić - 29.06. (subota)

Hipnotički spoj techna i tech housea, dodatno pojačan snažnim grooveom i bass linijama odlikuju setove Mladena Tomića, iskusnog DJ-a i producenta iz BiH, koji je osvojio srca rejvera diljem svijeta. Svoj beskompromisni set predstavit će i na novom izdanju clubbing serijala Tech Room, a podršku pružaju domaćini večeri, E-Base, Diogen i GoGy.

Uoči ovog eventa, porazgovarali smo s Mladenom Tomićem - pročitaj intervju.

Utvrda Fortica, Otok Pag
Fortica festival 2019 - 29.06. (subota)

Na južnom dijelu otoka Paga, u neposrednoj blizini paškog mosta nalazi se jedinstvena utvrda Fortica - povijesna lokacija iz 17. stoljeća! Upravo na tom prostoru održat će se Fortica Festival, koji će u ovom specifičnom okruženju predstaviti domaće glazbenike i producente; line-up čine: Groove Masters, Yakka, Nipplepeople, Andrologic...

Upad: 150 / 200 kn

Art Park, Zagreb
Good Cause, dog friendly fundraising event - 29.06. (subota)

Azili za napuštene pse u Hrvatskoj često su prenapučeni, uvjeti u njima daleko su od idealnih, a mnogi egzistiraju jedino zahvaljujući trudu i vremenu volontera. Kako bi im se pomoglo, audio-vizualni kolektiv No Balance će u subotu 29. lipnja na novoj Art Park lokaciji organizirat prvi u seriji donacijskih eventa, a glazbu će birati poznate lokalne DJ snage i veliki fanovi životinja: El Commando, Funk Guru, Kornet, Pytzek i Tikach. Saznaj više.

( Naslovna fotografija: Mostar Summer Fest Facebook )

Next Page
Loading...
Loading...