Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Posljednji vikend u kolovozu i novi pregled interesantnih događaja u regiji (30.08. - 01.09.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Astralis
  • 30 August 2019

Ljeto se kalendarski približava svom kraju, stoga posljednji vikend u kolovozu / augustu iskoristite za još pokoji ples pod vedrim noćnim nebom. Regija je prepuna odličnih događanja, a mi vam donosimo novi pregled naših preporuka za dobar clubbing ovog vikenda pred nama (30.08. - 01.09.). Guštajte!

Boogaloo, Zagreb
Astralis w/ Milea (30.08.)

Najdugotrajniji zagrebački clubbing serijal - Astralis, nastavlja svoju priču i u novoj sezoni. Rezidencijalnom tandemu u sastavu Damir Ludvig i DJ Go Cut pridružuje se Milea, sve zamjećenija DJ dama melodic techno zvuka, s kojom smo uoči ovog eventa imali priliku i popričati.

Upad: 30 / 50 kn

Kino Edison & Foginovo kupalište, Karlovac
Dani piva Karlovac 2019 (30.08. - 03.09.)

Tradicionalni 33. Dani piva Karlovac održat će se ove od 30. kolovoza do 3. rujna, ali u potpuno novom ruhu! Neka od najpoznatijih imena domaće glazbene scene nastupit će na prepoznatljivim karlovačkim gradskim lokacijama, a nama svakako zapinje za oko dio programa u kultnom Kinu Edison, koji će petak i subotu pretvoriti u finu clubbing oazu, uz nastupe imena kao što su Petar Dundov, Lawrence Klein, Yakka, Clay Clemens.. te program na Foginovom kupalištu, gdje će nastupiti High5, Vojko V, Edo Maajka, Tram 11...

Upad: free

The Garden Brewery, Zagreb
Mr. Scruff (30.08.)

Jedno od najcjenjenijih imena u svijetu elektronske glazbe i veteran Ninja Tune etikete - Mr. Scruff, stiže u zagrebački The Garden Brewery. Pridružuju mu se Nick & Pepi iz Adriatic Coastinga i DJ OZ iz Adriatic Social Club ekipe. Vrata se otvaraju već u 18 sati!

Upad: 50 kn (pretprodaja) / 70 kn (na ulazu)

half, Beograd
half pres. Traumer (30.08.)

Francuski techno mag Traumer, po prvi put stiže u beogradski half. Široj je publici poznat po nešto tvrđem zvuku, no u svojim setovima uspješno kombinira minimal, microhouse i melodični deep-house s beskompromisnim techno opusom. Domaću podršku pružaju Nemax, Runy i I'gor.

Upad: 890 rsd

Jarun, Zagreb
Future Scope Open Air w/ Coyu, DJ Jock b2b Shipe, PEZNT, E-Base... (31.08.)

Posljednji dan posljednjeg ljetnog mjeseca ove godine publika će ponovno moći plesati pod noćnim nebom Zagreba - zahvaljujući novom izdanju Future Scope Open Air-a. Line-up plesa pod vedrim jarunskim nebom predvodi katalonski DJ i producent Coyu, a domaću podršku pružaju Mr. DJ Dario, Dj Jock, Shipe, Dj Mary, PEZNT, E-Base, Teo Zver i Sonic Illuminati. Početak je u 17 sati, pleše se do 5 u noći, a službeni after slijedi u klubu Boogaloo.

Upad: 80 / 100 / 120 kn

Pločnik, Zagreb
Caramel w/ Ana Antonova (31.08.)

Riječka DJ-ica i producentica Ana Antonova svoj clubbing serijal "Caramel" po drugi put dovodi u zagrebački Pločnik, u sklopu kojeg publici predstavlja žanrove koji su je kao tinejdžericu uveli u svijet elektronske glazbe; od nu jazza do jazz housea, a glazbena selekcija će večer odvesti i do njenog današnjeg prepoznatljivog zvuka.

Kalemegdan, Beograd
Kalimantan Wonderland w/ Julian Jeweil & Technasia (31.08.)

Drumcode tehno majstor - Julian Jeweil i DJ veteran - Technasia, stižu na Kalamegdan u Rov kod Vojnog muzeja na Kalimantan Wonderland, prirediti magičnu techno noć pod otvorenim nebom. Prilika je to da ove subote đuskate uz kvalitetan zvuk u autentičnom ambijentu beogradske tvrđave. Domaću podršku pruža Aleksandra Duende.

Upad: 1090 rsd (regular) / 1890 rsd (VIP)

(Naslovna fotografija: Astralis Facebook)

Next Page
Loading...
Loading...