Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Novi pregled i preporuke događanja u regiji tijekom ovog vikenda (08. - 10.11.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Tech Room Facebook
  • 8 November 2019

Pred nama je još jedan vikend koji u regiji donosi niz izvrsnih događanja. Pregledali smo što se sve događa na clubbing sceni i donosimo nove preporuke za dobar provod i ovog vikenda, od 8. do 10. studenog / novembra. Uživajte, plešite!

Super Super, Zagreb
Imogen Recordings Five Years Anniversary (08.11.)

Peti rođendan Imogen Recordingsa prilika je za veliku dvodnevnu feštu koju njegovi pokretači Ilija Rudman i Antonio Zuza upriličuju u klubu Super Super u Katranu. Rođendanski gosti bit će pravi kapitalci house glazbe – DJ Garth i Kai Alcé. Pročitajte detaljnu najavu ovog eventa.

Upad: 100 kn (1 dan) / 150 kn (2 dana)

Boogaloo Club, Zagreb
FutureScope pres. Metodi Hristov (08.11.)

Vodeći bugarski producent i DJ, vlasnik etikete Set About te miljenik zagrebačke publike - Metodi Hristov, ovog petka stiže u Boogaloo Club! Jedan je od najcjenjenijih producenata tech house glazbe te je redoviti gost na eminentnim festivalima na svim krajevima zemaljske kugle. Uz njega, u klub Boogaloo sa svojim technom zvukom se vraća rezident amsterdamskom Melkwega - Dexon. Podršku pružaju Mark Ash i Shipe.

Upad: 60/70/80 kn

Crkva, Rijeka
DRAMA w/ Nausika (08.11.)

Nova sezona Drame stiže u riječku Crkvu! Filip Motovunski ovom prigodom dovodi drum & bass duo Nausika iz Leeds-a koji zadnjih nekoliko godina impresionira izdanjima na vodećim engleskim labelovima poput Subtitles Music. Uz minimalne, no ipak energične rollere, koji se očekuju od Nausike, tu su i zagrebački LucyLyu, motovunski Yakov, MC Yuri i Filip Motovunski koji će Dramu provesti kroz sve boje drum & bass glazbe.

Upad: 30 kn

Tufna Club, Osijek
Capsule w/ Tom Spock & Recoil (08.11.)

Ovog petka u Osijeku će biti predstavljen novi program elektronske glazbe - Capsule, koji će se održati u podrumu Cluba Tufna. Rezidenti programa su iskusni techno DJ-evi Tom Spock i Recoil, koji su ovu "kapsulu" osmislili radi druženja uz odličnu elektronsku glazbu. Kako sami kažu: "Upravo u ovakvim prostorima razvijao se „underground“ a on je svrha projektu CAPSULE".

Upad: 10 kn

Podroom, Čakovec
Tech Room (08.11.)

Clubbing serijal Tech Room kreće na put i kao svoju prvu postaju odabrali su sjevernu bazu hrvatske elektronike - Čakovec! U prostoru Podrooma, E-Base, Diogen i Pintha Indahouse će fanovima ovog zvuka predstaviti ovaj prepoznati event serijal.

Klub K4, Ljubljana
Techno Oldies Goldies (09.11.)

Večer posvećena techno zvuku obilježit će ljubljanski Klub K4, gdje će niz DJ i producentskih techno imena zavrtiti svoje setove. Za dobru energiju kroz čitavu večer brinut će Dojaja, Organon i E.B. King na Techno flooru, dok će Agent Mushroom i Sun Wu-Kong vrtiti na Psytrance flooru!

Upad: 7/9 €

Masters, Zagreb
Fifty Fifty w/ Fourmï Rouz (09.11.)

Fourmï Rouz je uzbudljiv transkontinentalni DJ, voditelj i kurator s multietničkog otoka Mauritiusa. Val izdanja koja je predstavio na etikatama poput Ninja Tune, Ransom Note i Trax Magazine donijeli su mu angažmane diljem svijeta i poziciju izbornika izvođača na "Jodhpur RIFF - Rajasthan International Folk Festival" u Indiji te "Goulash Disko" na Visu. Upravo je on gost novog izdanja Fifty Fifty clubbing serijala, čiji rezident je Pepi Jogarde.

Upad: 50 kn

Luka Beograd
No Sleep Festival 2019 (08.- 10.11.)

I ove godine No Sleep festival donosi besani vikend u Beograd, koji će od petka poslijepodne 8. studenog do duboko u nedjelju 10. studenog, okupiti tisuće ljudi iz preko više 30 zemalja svijeta. Bogati line-up čine imena kao što su Amelie Lens, Bicep, Mind Against, Kobosi, Anastasia Kristensen...

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...