Menu
Home Novosti Menu
Novosti

2smile predstavljaju novi singl, ‘Guerilla’, na vlastitom labelu Ondawey Music

Melodic techno s francuskim potpisom

  • Mixmag Adria/Promo
  • 21 February 2024
2smile predstavljaju novi singl, ‘Guerilla’, na vlastitom labelu Ondawey Music

Francuski produkcijski duo 2smile nastavlja svoj niz redovnih izdanja s novom stvari, ‘Guerilla’, teškim melodic techno cutom, s jednom glavnom svrhom - da bi pokrenuli ljude na plesnom podiju. Ovo im je treće izdanje ove godine, i pokazuje njihovu snažnu sposobnost izrade vrhunskog melodic techna. Hipnotički roller, ‘Guerilla’ se razvija bez napora, istovremeno ostajući prizemljena na poznatoj umirujućoj temi. Kombinirajući suvremene atmosferske teksture i opušteni groove sa old school 303 i klasičnim FM baslinesima, ‘Guerilla’ je stvar koja će zasigurno privući i novu i staru publiku.

Nakon izdanja u siječnja , 'Walking Through' i 'Barb', ‘Guerilla’ je treće izdanje dvojca na njihovom labelu Ondawey Music. Kombinirajući Deep House, Afro House, Tech House i Techno, njihovo oko za eklekticizam privuklo je pozornost vršnjaka u industriji te priznanje imena kao što su Paco Osuna, Alex Medina, Terry Francis, DJ Ross, što im je i osiguralo određeni rejting na sceni.

Ove 2024. godine bit će vrlo zauzeti: pored vlastitih produkcija, duo planira preko labela izdavati glazbu novih producenata kao što su Sekael i Jade Praize, a na label će se vratiti i stari znanci Popof i Citizen Kain. Očekuju ih i međunarodni nastupi, dakle osim svirku u Francuskoj, planiraju nastupati i u Španjolskoj, Velikoj Britaniji i Nizozemskoj.

‘Guerilla’ je dostupna na platformama od 16. veljače; provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...