Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Amsterdam Dance Event otkrio prvi val izvođača zvog ovogodišnjeg izdanja

Folamour, Bicep, LSDXOXO i mnogi drugi dolaze na ADE

  • Mixmag
  • 6 July 2023
Amsterdam Dance Event otkrio prvi val izvođača zvog ovogodišnjeg izdanja

Amsterdam Dance Event (ADE) najavio je prvi val izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju. ADE će se održati od 18. do 22. listopada a kao i do sad, predstavit će niz elektroničkih žanrova i supkultura na više od 1000 događaja na više od 200 lokacija diljem nizozemske prijestolnice.

U organizaciji Zaklade Amsterdam Dance Event i bliskoj suradnji sa svojim osnivačem, partnerom Bumom, ADE je izrastao u najveći svjetski festival i poslovno okupljanje elektronske glazbe. Sadrži međukulturnu zastupljenost iz opsežnog popisa podžanrova unutar elektroničke glazbe, uz posvećene konferencije i Arts & Culture programe. DJ-evi i nastupi bit će raspoređeni po cijelom gradu, a opsežna programska struktura bit će objavljena u sljedećim mjesecima. Tim obećava “odvažniji, pikantniji i veći nego ikad” događaj, “s nadograđenim festivalskim iskustvom.”

Među prvim izvođačima nalazi se francuski soulful house producent Folamour, voljeni dvojac Bicep i britanski downtempo umjetnik Bonobo. Njujorška underground senzacija LSDXOXO, poznata po “uništavanju plesnih podija širom underground klupske scene svojim energičnim DJ setovima”a , koji sada živi u Berlinu, također će se pridružiti popisu izvođača. Njegove spojeve različitih žanrova prikupile su veliki broj sljedbenika, a rejveri su pohrlili na klupsku večer Floorgasm. Tu su još i Chris Stussy, Amelie Lens, DIØN iz Amsterdama i italo disco senzacije Nu Genea.

Događaj je također najavio i dodavanje audio-vizualnih i glazbenih nastupa za program ADE konferencije. Londonski producent Max Cooper bit će domaćin impresivnog masterclassa i audio-vizualnog showa koji će detaljno prikazati spoj znanosti, glazbe i umjetnosti. “Secret Artists in Residence”, koncept koji uključuje jedinstvene umjetničke suradnje i live studijske jam sessione, također će se vratiti kako bi održao ekskluzivni događaj za ovogodišnje ADE profesionalne posjetitelje.

Pojedinačne ulaznice za program možete pronaći OVDJE, dok ADE pro pass možete pronaći OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...