Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Novu 2024. godinu dočekajte u Šibeniku, uz Stereo MC’s, Parova Stelara, Radio Slavea, Felvera i druge

I ove godine bogat program elektronike na Adventuri, doznajte sve detalje!

  • Mixmag Adria/Press
  • 24 November 2023
Novu 2024. godinu dočekajte u Šibeniku, uz Stereo MC’s, Parova Stelara, Radio Slavea, Felvera i druge

Šibenik je postao grad koji ima najbolje adventske zabave i elektroniku na obali, a to dokazuju i kroz bogati program Adventure i ove godine. Naime, nakon cijele, već najavljene Adventurine koncertne serije u ‘đardinu’, ove godine pod nazivom GREENtanje u Parku, koja, među ostalima uključuje nastupe Nike Turković, Nene Belana i Ljetnog kina, iz organizacije upravo najavljuju nove glazbene goste u svom gradu!

Prvo će 30. prosinca u centru Šibenika nastupiti Parov Stelar, nakon kojeg će ekipu zabavljati DJ Antonio Zuza. Dan kasnije, 31. prosinca, na Silvestrovo, na renesansnom trgu, uz znamenitu Katedralu sv. Jakova, nastupaju stari znanci šibenske publike Stereo MC’s koji su grad uveli i u 2020. godinu i ružili u klubu Tunel!

Kad smo već kod Tunela, u tom šibenskom klubu ružit će u najluđoj noći i Felver, pomazanik nacionalne elektroničke scene koji će nešto prije natupiti i u centru grada, uz Stereo MC’s. Na tradicionalnom novogodišnjem afteru u šibenskom Tunelu, koji starta u prvim satima Nove, nastupit će britanski mistik housea i techna Matt Edwards, svijetu poznatiji kao Radio Slave. Uz već spomenutog Felvera, koji je i kurator programa, u podzemlju Šibenika na dva će stagea svirati još Tabula, PaleolitiK, Eddy The King plus TBA. Na Parov Stelar afteru u Tunelu, za DJ pultom je Needledrop, uz zabavu do 6 ujutro na Staru godinu.

Elektronika je ove godine glavni novogodišnji program i u klubu Azimut, rockerskoj katedrali i šibenskoj kulturnoj instituciji. Više detalja o njihovom programu doznat ćemo početkom tjedna.

Više detalja potražite na stranici Adventure i na RatCat.hr

Load the next article
Loading...
Loading...