Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Film s Andrewom Weatherallom, ‘Sail We Must’, imat će premijeru sljedeći tjedan

“Slavlje klupske kulture, plesne glazbe i kulturnih veza koje nas sve povezuju”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 9 February 2022
Film s Andrewom Weatherallom, ‘Sail We Must’, imat će premijeru sljedeći tjedan

Novi kratki film temeljen na priči o susretu Andrewa Weatheralla s irskim ribarom trebao bi biti prikazan sljedeći tjedan, na godišnjicu smrti slavnog producenta. Film studija The Tenth Man prati usamljenog ribara iz Corka koji upoznaje putnika i razmjenjuje priče o moru. Riječ je o susretu Andrewa Weatheralla i ribara Gerarda Sheehyja. Naslov filma izveden je iz imena pjesme 'Fail We May, Sail We Must' Andrewa Weatheralla, a režirao ga je Grizzly.
U filmu se pojavljuje i Cian Ó Cíobháin koji je sudjelovao u pronalaženju Gerarda, kao i Andrewov bliski prijatelj i suradnik Sean Johnston.

"Ne možemo dovoljno zahvaliti onima koji su Andrewu bili najbliži i što su nam dopustili da napravimo ovaj film", kaže Eric Davidson iz The Tenth Man. “Ovo je proslava klupske kulture, plesne glazbe i kulturnih veza koje nas sve povezuju. No, što je još važnije, to je proslava umjetnika koji se rađa jednom u generaciji, Andrewa Weatheralla.”
'Sail We Must' bit će prikazan 16. veljače u The Sugar Clubu u Dublinu uz live razgovor između Ciana Ó Cíobháina, Johnnyja Moya i Billyja Scurryja o Andrewovim vezama s Irskom, kao i DJ set Billyja Scurryja inspiriran Andrewovim život.
Za one koji neće moći ići na premijeru, moći će je pratiti online putem putem Mixmaga.

Pročitajte i ovo: Najbolji miksevi iz arhive Andrewa Weatheralla

Load the next article
Loading...
Loading...