Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Apple Music izbacio 24 nova DJ mixa za novogodišnju noć

Našli su se tu Anz, Omar, Charlie XCX, DJ Nobu...

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 29 December 2021
Apple Music izbacio 24 nova DJ mixa za novogodišnju noć

Apple Music je otkrio da, posebno za doček 2022. godine, izbacuje 24 pomno odabrana DJ mixa. Mixevi su dostupni samo na Apple Musicu i svaki DJ ih je posebno pripremio. Uključuju širok raspon žanrova, među ostalim i EDM, pop, hip-hop i latino, i odgovaraju i za one koje rade kućni novogodišnji party ali i za one koji žele doček bez puno slavlja.

Među 24 glazbenika čiji mixevi su dostupni su Anz (na slici), DJ Nobu, Patrick Topping, Jasmine Infiniti, Sama', Omar-S, Charli XCX, PinkPantheress i Arjun Vagale.

A evo što Anz kaže o svom mixu: “Ovaj mix je stvarno mali izbor nekih od mojih omiljenih pjesama iz ove godine. Ima puno UK garagea, puno electra, breakbeata, hardcorea... da vas uvede u raspoloženje za doček.”
Charli XCX pak o svom miksu kaže: “U ovom setu miksam puno nevjerojatnih pjesama koje su jako utjecale na moj nadolazeći album ‘Crash’. Tu su Janet, Prince, Cameo, Mariah Carey - samo pjesme koje imaju retro ritmički feeling. Pjesme koje vas tjeraju na ples.”

Mixevi su upravo postali dostupni za streamanje na zahtjev, a emitirat će se uzastopno na Apple Music 1 radiju u novogodišnjoj noći.

OVDJE pogledajte popise pjesama Apple Musica za Novu godinu.


Load the next article
Loading...
Loading...