Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Priča se da će Katar koristiti poznati Arcadia Spider s Glastonburyja za svjetsko prvenstvo u nogometu ove godine

Slavna pozornica ove će zime izgleda debitirati na nogometnom turniru

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 24 September 2022
Priča se da će Katar koristiti poznati Arcadia Spider s Glastonburyja za svjetsko prvenstvo u nogometu ove godine

Omiljeni Arcadia Spider kojeg znamo sa Glastonburyja imat će iznenađujući debi na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u nogometu. Mjesto gdje su Calvin Harris, Carl Cox i Chase & Status nastupali ranije ovog ljeta, navodno će biti dio akcije na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Pozornica će se koristiti za nastupe, prema izvješću Daily Maila, koji je citirao “provjeren izvor” a koji kaže da bi Arcadia mogla biti jedno od rijetkih područja gdje će fanovima biti dopušteno piti alkohol. Daily Mail piše da je pauka teškog 50 tona Katar angažirao preko tvrtke u Bristolu, kako bi pomogao ovogodišnjoj proslavi zajedno s DJ-evima i izvođačima.

Ova vijest još nije potvrđena od strane Katara no Daily Mail piše da bi pozornica mogla predstavljati “zonu za navijače” gdje će i igračima biti dopušteno piti alkohol tijekom turnira, iako je izgledno da će im to biti dopušteno samo između 10:00 i 17:00. Također se piše da će ulazak u to područje koštati nevjerojatnih 75 funti dnevno - bez uračunatog pića - iako to tek treba biti potvrđeno.
Iako je do prvenstva ostalo još samo dva mjeseca, ni Arcadia ni FIFA Svjetsko prvenstvo nisu potvrdili nijedan od ovih detalja.

[Via Daily Mail]

Load the next article
Loading...
Loading...