Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Na proljeće se otvara nova izložba o Aviciiju

Organizira se u Stockholmu a karte će uskoro biti u prodaji

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 2 December 2021

Nova izložba pod nazivom Avicii Experience bit će otvorena u Stockholmu u proljeće 2022. Točan datum otvaranja kao i datum prodaje ulaznica bit će objavljeni uskoro.

Izložba će obilježiti Aviciijevu karijeru, od njegovih ranih produkcijskih početaka pa sve do međunarodne slave i niza svjetski poznatih izdanja. Izložba će biti posvećena nevjerojatnim postignućima Tima Berglinga i njegovom učinku na svijet glazbe.

Mjesto izložbe je Space u Stockholmu, riječ je o novom i jedinstvenom prostoru koji se fokusira na stvaranje sadržaja kroz glazbu i gaming - sadržavat će memorabilije, nikad prije viđene fotografije, pa čak i neobjavljenu glazbu, među ostalim i ranu verziju njegovog hita 'Levels', koji je producenta i DJ-a lansirao u mainstream.

Zaklada Tim Bergling dobit će dio prihoda muzeja.

Organizatori izložbe podijelili su neka umjetnička djela koja su izradili Aviciijevi fanovi, uključujući i citat Aviciijevog oca koji glasi: “Izuzetno smo ponosni na ono što je Tim napravio kao i na njegovu glazbu, a također znamo da je on kao osoba važan brojnim obožavateljima. Dobili smo toliko mailova i pisama tako da mislim da će Avicii Experience biti važno mjesto za mnoge obožavatelje i ljude koji bi ga željeli više upoznati. Tim, glazbeni producent i umjetnik je jedna stvar, Tim kao osoba je nešto drugo”.
Za točan datum otvaranja izložbe i informacije o kupnji ulaznica posjetite njihovuweb stranicu ili njihov Instagram.

[Via: We Rave You]

Load the next article
Loading...
Loading...