Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Nile Rodgers želi završiti i objaviti dio glazbe na kojoj je radio s Aviciijem

Materijal će biti objavljen samo uz blagoslov obitelji švedskog glazbenika

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 15 November 2021
Nile Rodgers želi završiti i objaviti dio glazbe na kojoj je radio s Aviciijem

Nile Rodgers nedavno je u intervjuu za Skavlan otkrio kako je spreman dovršiti i objaviti neke od stvari koje je radio s Aviciijem. Napomenuo je i da će to učiniti samo uz dopuštenje obitelji tog pokojnog švedskog glazbenika.

Njih dvoje su surađivali na pjesmi “Lay Me Down” s Aviciijevog debitantskog albuma 'True', iz 2013. godine.

Nile Rodgers je u intervjuu otkrio i zašto Aviccijeva obitelj nije do sad objavila tu glazbu: “Vjeruju da nije pošteno da netko objavljuje glazbu koju umjetnik nije odobrio ili dovršio”. No, rekao je i da je zbog bliskosti njihove suradnje znao kakva je Aviciijeva vizija te misli da bi zato mogao dovršiti taj do sad neobjavljeni materijal. U intervjuu je izjavio da “ne bi uzeo nešto u čemu [on] nije bio dio”. Rekao je da će raditi na stvari tek od onog dijela do kojeg su oboje došli.

“Volim Tima. Puno smo pisali”, rekao je Rodgers. “Govorio sam - i to sam ponovio puno puta - ako Tima i mene stavite u sobu na tjedan dana, mogli bismo napisati top 10 pjesama. Eto koliko je bio talentiran. Iako nije čitao glazbu, nije je razumio tehnički, no iz nekog je razloga, duhovno i umjetnički, imao dar.”

Isječak iz intervjua pogledajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...