Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Prizovimo ljeto uz neke od najboljih beach klubova

Od Tajlanda do Sardinije, pogledajte popis

  • Mixmag Adria
  • 8 February 2024
Prizovimo ljeto uz neke od najboljih beach klubova

Ako već odbrojavate dane do ljeta, ili ste se zaželjeli mora, pijeska i noćnog partyjanja, možda vas sljedeće fotografije malo razvesele i ugriju. U nastavku, naime, pišemo o nekim od najboljih beach klubova na svijetu, a da nisu naši. Jer naravno da su naši najbolji!

MUMU - Tajland

Danju je MuMu Clubhouse osunčano utočište za opuštanje, s mekim bijelim pijeskom pod nogama, koktelima, klopom i balearskim ritmovima. Noću postaje utočište suvremene plesne glazbe i domaćin najpoznatijim svjetskim DJ-ima, gdje ritmovi osvajaju ispod zvijezda.

PHI BEACH - Sardinija

Ovaj klub na obali ima privatne plaže, VIP područja, intimnu terasu Rock Cluba i restoran koji poslužuje kreativne koktele i gurmanske večere. To je također izvrstan underground klub s DJ-ima svjetske klase kao što su Claptone, Bob Sinclar, Jayda G, Black Coffee, DJ Tennis, Carl Cox, Bora Uzer, Folamour, Tale Of Us, Fideles, Themba, Peggy Gou, Purple Disco Machine, Beduin, Diplo, Blond:ish, Fatboy Slim, Jamie Jones i mnogi drugi. Pravi raj.

POTATO HEAD - Bali

Potato Head Beach Club mjesto je gdje vas očekuju bazeni, ležaljke i piće. Možete uživati u hladovini palmi koje se njišu ili večerati u nekom od restorana, plivati ili upijati zvukove. Također redovito ugošćuje događaje i festivale, predstavljajući vrhunske DJ-e iz cijelog svijeta.

PLAYA DE SOLEIL - Ibiza

Playa de Soleil na Ibizi je osamljeni raj gdje se zlatni pijesak susreće s Mediteranom, pružajući pozadinu koja oduzima dah. Danju se opustite na elegantnim visećim mrežama ili raskošnim krevetima, uživajući u panoramskom pogledu na more. Dok sunce zalazi, očaravajući prijelaz u noć odvija se na terasi Le Restauranta i doseže svoj vrhunac u Maison Musique, ekskluzivnom zatvorenom klubu. Uronite u ritmove svjetski poznatih DJ-eva i odabrane rezidencije elektronske glazbe, osiguravajući noćno slavlje luksuza, glazbe i prirodne ljepote otoka na Playa de Soleil.

BEACH HOUSE IBIZA

Beach House Ibiza, smještena na obalama mediteranskog otoka, poznata je po zadivljujućem pogledu i opuštenom ambijentu. Glazbena ponuda mjesta je vrhunska, s odabranim nastupima uživo i DJ setovima koji obuhvaćaju chillout, deep house i elektronske ritmove. Od melodija zalaska sunca do kasnonoćnih ritmova, Beach House Ibiza nudi raznoliko i sofisticirano zvučno iskustvo. Međunarodni umjetnici i talenti u nastajanju krase obalu, stvarajući besprijekoran spoj glazbe i ambijenta, što ga čini destinacijom koju morate posjetiti za one koji traže nezaboravan i impresivan glazbeni bijeg.

Load the next article
Loading...
Loading...