Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

BEON1X najavljuje nova imena za svoje debi izdanje

Na Cipar dolaze Gonçalo, Matador, Maceo Plex, Nick Warren i drugi

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 18 August 2022
BEON1X najavljuje nova imena za svoje debi izdanje

Ovogodišnji dugo očekivani BeOn1x Open Mind Music Festival upravo je objavio nova imena svog line-upa koji uključuje globalne house i techno talente Gonçala, Matadora, Macea Plexa, Nicka Warrena i druge. Festival će se održati od 23. do 25. rujna i 30. rujna do 2. listopada, a do sad su svoj nastup potvrdili i Carl Cox, Boris Brejcha, Jamie Jones, Luciano, Paul Kalkbrenner live, Satori live, Sasha / John Digweed, Sven Väth, Deborah De Luca, Chelina Manuhutu, Fatima Hajji, Guy J i drugi. Ulaznice su dostupne na beon1x.com.

Ovaj festival trebao bi itekako promijeniti scenu na Cipru. To je hrabar i ambiciozan novi projekt koji se odvija uz ocean u okrugu Larnaca (CTO Beach), na južnoj obali Cipra. To je pješčani raj s nizom užurbanih barova i mnoštvom lokalnih kultura i običaja, kao i pozadinom koju čine valovita brda, obilje borove šume i prekrasan pogled na more. Lako je dostupan iz cijele Europe, a posjetitelji će moći uživati u nastupima DJ-eva na vrhunski dizajniranim pozornicama, s odličnim light showom, soundom i vizualnim sadržajima koji će ih uvesti u impresivan glazbeni svijet.

Glazba pokriva širok raspon house i techno stilova nekih od najboljih imena na sceni. Među njima su i portugalska zvijezda Gonçalo, koji je rezident Dreambeach Villaricosa i umjetnički direktor te artist na labelima kao što su Tronic i Stereo Productions. Tu je i irski minimal techno tastemaker Matador, legendarni Ellum Audio boss i astralni techno istraživač Maceo Plex, kao i Global Underground mainstay i dugogodišnji prog house prvak Nick Warren.

Oni će se pridružiti imenima kao što su Paul Kalkbrenner i Satori, Boris Brejcha, Carl Cox, Deborah De Luca, Luciano i Sven Väth, Jamie Jones, Sasha b2b Digweed... Osim u glazbi, posjetitelji će moći uživati i u vodenim sportovima, nogometu na pijesku, odbojci i jogi, kao i u obilju ukusne hrane i pića. Više od 12 000 ljudi spremno je prisustvovati BEON1X Open Mind Music Festivalu svaki dan pa budite jedan od njih.

Ulaznice se mogu naručiti OVDJE, sve informacije o festivalu potražite OVDJE ili OVDJE a u nastavku provjerite line-up

Load the next article
Loading...
Loading...