Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Berghainova Ostgut booking agencija prestaje s radom krajem ove godine

Nije jasno što će se dogoditi s 30 članova agencije

  • Mixmag I Foto: Simon Tartarotti/Unsplash
  • 7 October 2022
Berghainova Ostgut booking agencija prestaje s radom krajem ove godine

Berghainova Ostgut booking agencija trebala bi se zatvoriti krajem godine, piše Resident Advisor. RA je jučer izvijestio da će, prema izvoru iznutra, Ostgut Booking prestati s radom krajem 2022. Nije naveden razlog zatvaranja. Kad se booking agencija zatvori, osam će ljudi biti otpušteno, a nejasno je što će se dogoditi s gotovo 30 umjetnika koji rade na popisu Ostgut Bookinga. Na popisu su trenutno Ben Klock, Lakuti, Marcel Dettmann, Steffi, Paramida i Berghainov izbacivač, Sven Marquardt.

Ostgut Booking također je preuzeo nekoliko novih imena početkom ove godine, uključujući Fadija Mohema, koji je preuzeo potpuno novu rezidenciju u kolovozu. “Vrlo topla dobrodošlica jednom od najsvježijih lica Berlina – Fadi Mohem pridružio se popisu agencije Ostgut Booking”, objavila je agencija. Sedef Adasï, Naty Seres, JakoJako i Lakuti također su se pridružili popisu ranije ove godine, preuzimajući nove rezidencije u legendarnom berlinskom klubu.

Ostgut Booking prvi put je pokrenut prije više od 15 godina. Agencija prati zatvaranje Ostgut Tona, Berghainove interne izdavačke kuće, kao drugog odjela koji je prestao s radom u posljednjih 12 mjeseci. U prosincu se Ostgut Ton zatvorio nakon posljednjeg izdanja kompilacije pod nazivom 'Fünfzehn +1' odajući počast 16 godina postojanja izdavačke kuće. Kompilacija je uključivala pjesme autora Avalona Emersona, Honey Dijon, JASSS-a i Gerda Jansona, među ostalima. U razdoblju od 16 godina, Ostgut Ton je izbacio stotine izdanja, uključujući omiljenu seriju mikseva, i radio s desecima umjetnika iz cijelog svijeta.

Load the next article
Loading...
Loading...