Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Bez iz Happy Mondaysa pokreće YouTube tečaj fitnessa

Prvi “Get Buzzin ’With Bez” trening održat će se ovaj vikend

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 12 January 2021
Bez iz Happy Mondaysa pokreće YouTube tečaj fitnessa

Član Happy Mondaysa, Bez, pravog imena Mark Berry, najavio je da na YouTubeu pokreće fitness tečaj pod nazivom “Get Buzzin ’With Bez”. Legendarni Bez, poznat po osebujnom plesu po bini, odjeven u svoj Madchaster outfit, rekao je da se odlučio na ovaj potez kako bi pomogao sebi ali i drugima da “postanu fit i mentalno sretniji” nakon što je veći dio pandemije proveo “sjedeći na kauču”.

Pročitajte i ovo: The Art Of... Happy Mondays

Govoreći za Sun, otkrio je: “Volio bih vjerovati da sam negdje između Joea Wicksa i Mr Motivatora. Ovu novu godinu započeo sam bez ikakve kondicije, velikog trbuha i škripavih kukova i ne mogu prestati jesti čokoladu. Tijekom zadnjeg lockdowna postao sam debeo, lijen i imam neke ozbiljno loše prehrambene navike. Inače imam posebne hlače koje nosim na Božić, ove godine nisam stao u njih. Moram to riješiti, hitno!”

Prvi trening održat će se 17. siječnja, a Bez kaže da su svi dobrodošli pridružiti mu se “na ovom ludom putovanju ili jednostavno sjediti na kauču i dobro mi se nasmijati... U najmanju ruku, znam da ću zabaviti ljude, a u najboljem slučaju, pomoći ću ljudima da postanu kondicijski i mentalno sretniji uz mene.”

Pogledajte najavu za tečaj.

Load the next article
Loading...
Loading...