Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Bicep napokon objavili novi singl, 'Meli (II)'

“Pjesma je nastajala polako, na cesti”, kaže dvojac

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 29 June 2022
Bicep napokon objavili novi singl, 'Meli (II)'

Bicep su objavili singl 'Meli (II)' koji je nastavak singla 'Meli' iz 2021. Osim ove nove pjesme, dvojac je također najavio svoj najveći live show ove zime u londonskom Alexandra Palaceu 3. prosinca. Od izlaska 'Islesa' obećali su da će live verzije biti “puno, puno teže” što se i čuje u novom singlu 'Meli (II)'. Inače izdanje 'Isles' 2021. osim singla 'Meli' sadrži i pjesme 'Siena' (feat. Clara La San) te 'Light'.

“'Meli (I)' je bila posebna pjesma na 'Isles Deluxe'”, objašnjavaju Bicep. “Istini za volju, jednostavno nismo mogli dobiti bubanj verziju u studiju tijekom pandemije, bilo je mnogo neuspjelih demo verzija dok smo radili na 'Islesu', nikako nije išlo. Oduvijek smo znali da ima mjesta za ovu verziju, pa smo originalu nazvali 'Meli (I)' S druge strane, ‘Meli (II)’ je nastajao polako, na cesti. Svaki tjedan smo malo mijenjali bubnjeve, strukturu i općenito dopuštali publici da djeluje na cijeli proces. Bilo je sjajno razvijati pjesmu na ovaj način, bio je to jedan vrlo organski način rada.”

Bicep su nedavno zatvorili Glastonbury na West Holts pozornici gdje su izveli klasike poput 'Glue' i 'Apricots' ali i ovu novu 'Meli (II)'. Ovo ljeto Bicep su nastupali i na Primaveri, Parklifeu, Wide Awakeu, AVA Field Dayu kao i na rasprodanim nastupima u New Yorku i San Franciscu.

'Meli (II)' poslušajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...