Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Big Boi iz Outkasta snimio pjesmu s Kate Bush

Kaže Big Boi: 'Ljudima će se stvar jebeno svidjeti!'

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 18 November 2021
Big Boi iz Outkasta snimio pjesmu s Kate Bush

Big Boi se udružio s Kate Bush, snimili su pjesmu i navodno je “ogroman hit”. Big Boi je vijest o kojoj se dugo pričalo potvrdio u The FADER's Uncovered Podcastu Marka Ronsona.
Tijekom karijere, Antwan André Patton AKA Big Boi, otvoreno je govorio o svojoj opsesiji glazbom Kate Bush. Još 2004. godine The Observer je izvijestio da mu mobitel zvoni na 'Babooshku' te je otkrio: “Kate Bush je moja omiljena umjetnica svih vremena.”

O pjesmi kaže da je “ostvarenje sna i ljudima će se jebeno svidjeti. To je jebeno nevjerojatno.” U istom podcastu, Big Boi je otkrio da mu se ta prilika ukazala nakon susreta s Kate 2014. dok je bio u Velikoj Britaniji. Iste godine vidio ju je kako nastupa u londonskom Hammersmith Apollu, na jednom od njezinih prvih live koncerata nakon desetljeća pauze. Big Boi je otkrio: “Dobio sam karte, pa smo moja žena i ja otišli pogledati koncert. Pozvan sam u backstage, popili smo vino i pričali. Potpisala mi je album i dala mi svoj broj.” Nakon toga, ponovno su se sreli kad je Big Boi opet došao u Veliku Britaniju i to u, kako je rekao, “jednom cool malom pubu” kako bi planirali suradnju na pjesmi. Iz razgovora s Ronsonom, da se naslutiti da singl neće uskoro izaći jer je Big Boi ponovio da ga trenutno “čuva” i da “kad pomislim da je ljudi zaslužuju, dat ću im je”.

Vijest je objavljena samo nekoliko dana prije 10. obljetnice posljednjeg studijskog albuma Kate Bush, 50 Word for Snow.

Cijelu epizodu podcasta možete poslušati ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...