Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Björk sprema novi album, kaže da 'najvjerojatnije izlazi ovo ljeto'

Trenutno 'završava' projekt

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 27 January 2022
Björk sprema novi album, kaže da 'najvjerojatnije izlazi ovo ljeto'

Novi album pjevačice Björk “vjerojatno će izaći na ljeto” jer ga “upravo završava”. Njezin deseti album trebao bi izaći negdje nakon što završi niz kazališnih koncerata 'Comucopia' u Kaliforniji.

U intervjuu za LA Weekly, Björk je rekla da to “ovisi o brzini objavljivanja u 2022. To je nekako izvan mojih ruku. Ali rekla bih ljeto. To je gruba procjena”, te je dodala: “Upravo završavam novi album i vjerojatno bi trebao izaći na ljeto. Uvijek mi je jako teško opisati album dok ga još radim. Tek nakon nekoliko mjeseci mogu se pogledati u ogledalo i pretvarati se da je cijelo vrijeme postojala logika iza njega.”

Björk je objasnila i da je namjeravala završiti album prije turneje 'Cornucopia', međutim, "dio tima je dobio COVID-19, tako da sam nekako morala žonglirati s puno stvari", ali kaže i da vjeruje da su natrag u sedlu: “Da, lijepo ga završavamo.”

Björk će također glumiti u filmu o osveti Vikinga The Northman Roberta Eggersa zajedno s Anyom Taylor-Joy, Alexanderom Skarsgårdom, Nicole Kidman, Willemom Dafoeom, Ralphom Inesonom i Ethanom Hawkeom.

Load the next article
Loading...
Loading...