Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Novo izdanje Blue Hoursa dovodi Eddyja Ramicha

Eddyju će se 29. travnja u zagrebačkom klubu The Secret za pultom pridružiti i Ilija Rudman te Jan Kinčl

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 22 April 2022
Novo izdanje Blue Hoursa dovodi Eddyja Ramicha

U sklopu novog programa Blue Hours, u petak, 29. travnja, u zagrebačkom klubu The Secret (Sheraton) nastupit će Eddy Ramich. Bit će to njegov prvi nastup nakon tri godine izbivanja sa zagrebačke klupske scene a Eddy iz Berlina dolazi u Zagreb premijerno predstaviti “Croatian Blue”, svoju debitantsku kompilaciju koja sadrži izdanja nekih od najboljih glazbenika i producenata iz naše zemlje.
Riječ je o albumu koji luta od opuštenih balearskih zvukova i tromog jazza, do Chicaga i Detroita pod utjecajem Housea i melodičnog techna a među gostima su neki od najuzbudljivijih talenata hrvatske klupske scene od kojih su mnogi snimili ekskluzivni novi materijal posebno za projekt. Eddyju će se za pultom pridružiti Ilija Rudman i Jan Kinčl koji su također gostovali i na spomenutoj kompilaciji.

Eddy Ramich svoju je zagrebačku adresu zamijenio berlinskom prije četiri godine, dok u Zagrebu nije nastupao duge tri godine što je bio jedan od povoda za dolazak i poziv na ples.

Ovo je inače drugo izdanje Blue Hoursa, novog klupskog brenda otvorenog formata elektroničke glazbe s umjetničkim potpisom zagrebačkog mecene DJ Felvera. Program čine neoubičajene lokacije, limitirani broj posjetitelja i posebna DJ gostovanja. Nakon rasprodanog premijernog izdanja, Blue Hours na svoj drugi party vodi na eklektično putovanje u grad koji ima sve - povijest, kulturu, znamenitosti i naj hip klubove na svijetu. Zapravo, kako kažu organizatori - Berlin dovodimo nama u Zagreb.

Limitirani broj ulaznica za nastup Eddyja Ramicha, Ilije Rudmana i Jana Kinčla možete potražiti na Entrio.hr po cijeni od 75kn.

Load the next article
Loading...
Loading...