Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Objavljen raspored izvođača Future Scope festivala po danima

U prodaju su puštene i dnevne ulaznice za festival koji će se održati u Zagrebu, na jarunskom Otoku hrvatske mladeži od 13. do 15. svibnja

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 11 April 2022
Objavljen raspored izvođača Future Scope festivala po danima

Future Scope Festival počinje za malo više od mjesec dana - od 13. do 15. svibnja 2022. na jarunskom Otoku hrvatske mladeži sprema se veliko slavlje kojim jedna od najpoznatijih zagrebačkih klupskih večeri slavi svoj 20. rođendan! Na čak četiri pozornice Future Scope Festival predstavit će najbolje svjetske i domaće glazbenike raznih žanrova a evo kako će proslava ići po danima.

U petak, na prvi dan festivala, nastupa jedna od najvećih svjetskih elektroničkih zvijezda Sven Väth. On je DJ i producent kojem su radi iznimnog doprinosa technu dali nadimak Papa. Uz Vätha, na prvom festivalskom danu nastupaju i Stacy Pullen, Paul van Dyk, Mauro Picotto, Maurizio Schmitz, Petar Dundov, Mr. DJ Dario, DJ Jock b2b Shipe i drugi. Tu je i Krankšvester, a jakoj (t)raperskoj ekipi dodana su i nova imena; 30 Zona i Kuku$.

Festival se u subotu nastavlja Faithless DJ setom iza kojeg stoji Sister Bliss, jedna od članica kultnog benda koji je globalno prepoznatljiv zbog mega hitova među kojima su “God Is a DJ”, “Salva Mea”, “Insomnia”. Prate ju Sam Paganini, Nicole Moudaber, DJ Rush i Tom Everett. Od domaće ekipe, tu su Rundek & Ekipa, Urban & 4, Denis & Denis, ABOP, Boris Štok, Marina Karamarko, PEZNT, E-base i drugi.

U nedjelju, na posljednji dan festivala, nastupaju Elemental, Detour, TBF i Phat Phillie, dok će čast zatvaranja prvog izdanja festivala pripasti dobro znanim gostima zagrebačkih klubova Terryju Francisu i Nathanu Colesu. Kao lokalna podrška uz njih će nastupiti Felver, lice kultnog programa Stereo Studio. Francis i Coles prvi su puta u Hrvatskoj predstavili svoj kolektiv Wiggle upravo na Stereo Studiju, a prijateljstvo i suradnja koji traju do danas garantiraju nezaboravno zatvaranje festivala.

Za one kojima zabava u prirodi ne bude dovoljna, spreman je i klupski dio festivalskog programa – jer što je party bez dobrog aftera! After partyji počinjat će u četiri sata ujutro, a održavat će se u klubu Boogaloo. U subotu 14. svibnja za zabavu su zaduženi Mary, E-Base te Senno & Sin.

U nedjelju 15. svibnja after se održava na dva floora. Na Balance flooru zabavljat će vas kvarnersko-istarski trojac Krekman (Pula), Lemon (starijim rejverima poznatiji kao Crazy Lemon iz Pule) i Mark Ash (Rijeka), dok na Techno flooru imamo live poslasticu s F.O.R.M. potpisom, DJ Gumju iz Slovenije te Marcello & Adio F., uigrani dvojac iz Graza. Ulaznice za after partyje koštaju 50 kuna s festivalskom narukvicom, a 70 kuna bez nje i biti će dostupne na dan događanja na vratima kluba.

Festivalske ulaznice po cijeni od 349 kuna dostupne su na platformi Entrio do 15. travnja, stoga požurite po upad jer nakon toga karte postaju skuplje! Ako se na festivalu želite zabavljati uz VIP status, tu su festivalske VIP karte po cijeni od 549 kuna, a treba naglasiti da se radi o limitiranom broju ulaznica, koje omogućuju korištenje povišenog VIP prostora na Electronic i Live Stageu te pristup VIP šanku. Za slučaj da ste već kupili festivalsku ulaznicu, možete ju i naknadno, po cijeni od 200 kuna, nadograditi VIP upgradeom, dodatkom koji omogućuje VIP pogodnosti.

Posljednja novost su i dnevne ulaznice, koje se za petak i subotu trenutno mogu kupiti po cijeni od 199 kuna, dok za nedjeljni program treba izdvojiti 99 kuna. Jednodnevne VIP ulaznice koštaju 299 kuna. Ulaznice će biti u prodaji i na ulazu na festival, ali na dan festivala po cijenama višim od onih u pretprodaji.

Više informacija o festivalu potražite na njihovim društvenim mrežama i FB eventu.

Load the next article
Loading...
Loading...