Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Nakon tri godine pauze, Caribou objavljuje novu glazbu pod svojim Daphni aliasom

Najnoviji singl ‘Cherry’ je upravo izašao

  • Mixmag I Foto: THOMAS NEUKUM
  • 25 May 2022
Nakon tri godine pauze, Caribou objavljuje novu glazbu pod svojim Daphni aliasom

Dan Snaith, koji djeluje pod umjetničkim imenima Caribou i Daphni, nakon tri godine pauze objavio je novu glazbu kao Daphni. Izbacio je 'Cherry', plesnu pjesmu potpomognutu trippy vizualima u pripadajućem glazbenom spotu. “Moja nova glazba pod Daphni aliasom”, objavio je DJ i producent na Instagramu. Pjesma je objavljena putem njegovog labela JIAOLONG.

'Cherry' je prvi glazbeni projekt koji Daphni potpisuje, još od EP-a 'Sizzling' objavljenog 2019. Bilo je to izdanje s 5 pjesama na kojem se nalaze neki od najvećih Daphnijevih singlova do sada, uključujući istoimenu glavnu pjesmu koja semplira 'Sizzlin' Hot' Paradisea iz 1981. godine.

“Ništa ne govori ljubav kao beskrajno spiralni poliritam na FM sintisajzeru. Rad na ovoj pjesmi bila je samo stvar tjeranja zmije da pojede svoj rep", rekao je Snaith o novom singlu. 'Cherry' ide uz spot koji je napravio Damien Roach, inače poznat kao 555x5555, a koji je upotrijebio "bleeding edge AI tehnologiju" za stvaranje tromog, kaleidoskopskog glazbenog videa.

Kanadski producent najavljivao je najnoviji singl na koncertima Cariboua i Snaitha posljednjih mjeseci. Snaithova posljednja pjesma izašla je 2021. Bila je to 'You Can Do It', pod Caribou aliasom Caribou, ujedno i prvo izdanje nakon hvaljene ploče iz 2020.,'Suddenly'. “Kad slušam ovaj album - ili barem njegove nježnije momente – čujem vrstu glazbe koja želi utješiti, želi snažno zagrliti, umiriti i biti podrška,” rekao je za Mixmag uoči objave albuma 'Suddenly'.

U nastavku poslušajte novu pjesmu, 'Cherry'.

Load the next article
Loading...
Loading...