Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pogledajte trailer za novi dokumentarac o Davidu Bowieu, 'Moonage Daydream'

Film je upravo premijerno prikazan na filmskom festivalu u Cannesu

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 24 May 2022
Pogledajte trailer za novi dokumentarac o Davidu Bowieu, 'Moonage Daydream'

Objavljen je službeni trailer za nadolazeći dokumentarac o Davidu Bowieju, 'Moonage Daydream'. Film će govoriti o Bowiejevom glazbenom, umjetničkom, osobnom i duhovnom rastu a sadrži i ekskluzivni arhivski materijal koji nikada prije nije viđen. Dokumentarac također uključuje i 40 remasteriranih pjesama kao i razgovore sa Bowiejem koji nikada prije nisu bili prikazani javnosti.

Film u režiji Bretta Morgena premijerno je prikazan na filmskom festivalu u Cannesu 23.svibnja, a od rujna stiže u kina diljem svijeta. Brett Morgen je prethodno režirao i film Kurt Cobain: Montage of Heck. U dokumentarcu će se čuti i neki od Bowiejevih najvećih hitova, uključujući 'Changes', 'Starman', 'Rebel Rebel', 'Fame' i 'Ziggy Stardust'.

Još studenom 2021. Variety je izvijestio da film neće biti “ni dokumentarac ni biografski film, već impresivno kinematografsko iskustvo izgrađeno, djelomično, na tisućama sati nikad prije viđenog materijala.” Rad na projektu je navodno trajao oko četiri godine a uključivao je gledanje tisuća sati Bowiejevih snimaka.

U nastavku pogledajte prvi trailer.

Load the next article
Loading...
Loading...