Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Stiže knjiga o Carlu Coxu

Coxyjevu biografiju objavit će White Rabbit ovog ljeta

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 9 February 2021
Stiže knjiga o Carlu Coxu

O da, o da! Uskoro nam stiže knjiga o Carlu Coxu! Zvat će se, prigodno, “Oh Yes, Oh Yes”, u prodaju će doći ovog kolovoza a već sada je možete naručiti - ovdje.
Biografiju će objaviti specijalizirani glazbeni izdavač White Rabbit, koji je osnovan 2019. godine i dio je Oriona.

Govoreći o knjizi, Carl Cox je otkrio: “Tražio sam izdavača koji bi razumio koliko mi je važno podijeliti svoju priču i moje shvaćanje globalne publike, ali koji bi mogao razumjeti i poštovati moje povezivanje s ljudima na individualnoj razini. White Rabbit shvaćaju. Oni nemaju samo moć i potporu velikog igrača Oriona, već i osobni pristup koji mi treba kako bih u potpunosti podijelio svoj život na i izvan plesnog podija.”

Pročitajte i ovo: Carl Cox "Neodgovorno je partijati tijekom pandemije”

Službeni opis knjige kaže da je to “istinita priča o čovjeku poznatom kao 'the three deck wizard' kojeg zovu i kraljem Ibize. To je priča o DJ-u koji nastavlja s inovacijama i oduševljava ljubitelje glazbe na najvećim svjetskim pozornicama.”

Knjiga je prvotno trebala izaći još prošle godine, ali je prebačena na ovu i to za 19. kolovoza.

White Rabbit iza sebe ima knjige o šefu XL-a Richardu Russellu i Chrisu Frantzu iz Talking Headsa i Tom Tom Cluba, kao i knjigu o povijesti Heavenly Recordingsa, a pripremaju i biografiju Annie Nightingale koja će uskoro biti objavljena.

Load the next article
Loading...
Loading...