Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Carl Cox u novom BBC-jevom dokumentarcu,‘Music and Motorbikes’

Legendarni DJ govori o plesnoj glazbi i svojoj ljubavi prema motorima

  • Mixmag I Foto: Carl Cox
  • 20 April 2022
Carl Cox u novom BBC-jevom dokumentarcu,‘Music and Motorbikes’

Izašla je nova epizoda dokumentarca BBC Soundsa ‘Music and Motorbikes’ s posebnim gostom Carlom Coxom. Dostupan za slušanje do sredine svibnja, intervju između voditelja, Ricka Faraghera i Coxa, bavi se slavnim danima plesne glazbe, kao i njihovom zajedničkom ljubavlju prema motorima.
“Svidjela mi se ideja da putujem, da idem na turneje, da imam to drugarstvo sa svojim prijateljima i da stignem do cilja i vratim se u jednom komadu”, rekao je Cox.
Legendarni DJ otkrio je da je bio “poznat policiji” zbog vožnje auta na početku karijere ali da nikad nije kršio zakon s motorima.

Pročitajte i ovo: Carl Cox se vraća na Ibizu, kao rezident u klubu DC10

Godine 2013. Cox je pokrenuo motosportski tim pod imenom Carl Cox Motorsport zajedno s Michaelom Dunlopom koji je osvojio svoj prvi naslov na Isle of Man TT u lipnju 2014. Cox se u podcastu prisjetio kako je došao na utrku ravno s Ibize, taman na vrijeme da Dunlopu poželi sreću. “Zamalo sam mu postao srećonoša jer je te godine bio fenomenalan u svemu.”
Cox je također govorio o svojoj vezi s pokojnim frontmenom The Prodigyja Keithom Flintom. Flint je naime također imao vlastitim moto tim, a Carl se prisjetio kako ga je sreo na stazi: “doslovno nismo imali pojma da smo oboje u tome, do tog trenutka. Obojica smo samo rekli 'što radiš ovdje?!'”
Cijeli dokumentarac poslušajte OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...