Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Cerrone najavljuje dvostruki vinil sa svojim najvećim hitovima

'Best Of Cerrone' očekuje se u listopadu

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 15 September 2021
Cerrone najavljuje dvostruki vinil sa svojim najvećim hitovima

Cerrone, legendarni francuski 'kralj disca' i jedan od arhitekata elektroničke glazbe, najavio je dvostruko vinilno izdanje svojih najvećih hitova: Best Of Cerrone. Dvostruki vinil izlazi 8. listopada (Virgin Music via Because Music), povod je 45 godina njegove kultne karijere, a možete ga naručiti - ovdje.

Popis pjesama uključuje kultne Cerroneove pjesme iz 70 -ih poput “Supernature” i “Love In C Minor”, kao i novije hitove kao što je “The Impact”, s njegovog albuma “DNA 2020”. Bit će tu i zasebni vinil instrumentala njegovih hit stvari, po prvi put dostupan na vinilu.

Cerrone je ponovno počeo nastupati sredinom 2010 -ih nakon dužeg izbivanja sa scene. Nadahnut svojim novootkrivenim sposobnostima u DJ-iranju, Cerrone je imao samostalne nastupe i pojavljivao se na festivalima po cijeloj Europi posljednjih godina, prije nego što ga je pandemija stavila na čekanje.

Cerrone se smatra jednim od pionira elektroničke glazbe; kao jedan od prvih koji je sredinom 70 -ih eksperimentirao sa sintesajzerima i produljenim breakovima perkusija čime je postavio temelje za disco. Mixmag je davno zabilježio da je Cerroneov doprinos plesnoj glazbi važan koliko i onaj Giorgia Morodera i Kraftwerka. S albumom najvećih hitova, Cerrone želi staviti uskličnik na svoju slavnu karijeru.

Load the next article
Loading...
Loading...