Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Overmono, Björk, The Chemical Brothers i Kaytranada nastupaju na ovogodišnjoj Coachelli

Provjerite cijeli popis izvođača koji ovog travnja dolaze u Empire Polo Club

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 12 January 2023
Overmono, Björk, The Chemical Brothers i Kaytranada nastupaju na ovogodišnjoj Coachelli

Coachella je najavila full line up svog ovogodišnjeg izdanja a glavne zvijezde Bad Bunny, BLACKPINK i Frank Ocean. Ovogodišnje izdanje održat će se u Empire Polo Clubu u Indiju u Kaliforniji od 14. do 16. travnja te od 21. do 23. travnja. Od izvođača s elektroničke glazbene scene dolaze Björk, The Chemical Brotherse, Kaytranadu, Overmona, Yaeji i mnoge druge.

Na Coachelli će oba vikenda po prvi put nastupiti i Jai Paul, što je izazvalo veliku reakciju na društvenim mrežama, uključujući Kaytranadin tvit: “Zaboravi na moj nastup, idem vidjeti Jai Paula.” Od ostalih artista, među izvođačima su i Burna Boy, Pusha T, Kenny Beats, 070 Shake, Gorillaz, Eric Prydz predstavlja HOLO, TSHA, NIA ARCHIVES, Calvin Harris i mnogi drugi.

Prošle godine, headlineri su bili Billie Eilish, Harry Styles i Swedish House Mafia, a Kanye West se povukao samo tjedan dana prije festivala.

Pretprodaja ulaznica počinje 13. siječnja u 11 ujutro po pacifičkom vremenu (PT); saznajte više ovdje. U nastavku pogledajte kompletni line up Coachelle 2023.

Load the next article
Loading...
Loading...