Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Cortex Thrill osvojili nagradu za najbolji album suvremene/plesne elektroničke glazbe

Album “3.0” objavljen je početkom godine, povodom 30 godina Cortex Thrilla na sceni

  • Mixmag Adria I Foto: Andrea Kovač i press
  • 25 March 2021
Cortex Thrill osvojili nagradu za najbolji album suvremene/plesne elektroničke glazbe

Album Cortex Thrilla, “3.0” proglašen je najboljim albumom suvremene/plesne elektroničke glazbe na nedavno održanoj dodjeli nagrada Ambasador.
"Velika čast nam je što smo primili ovu nagradu jer smo time obilježili 30 godina rada i zahvaljujemo se svima koji nas supportaju svih ovih 30 godina. Album su radili Sven Gleđa, Robert Grizilo i Ivo T. Montina a remixeve DJ Fire iz Belgije, Pavlin Petrov iz Bugarske i elektro producent N-TER iz Hrvatske”, poručili su iz Cortex Thrilla.

To je treći po redu album Cortex Thrilla, koji su nedavno otvorili i novi studio Endurance (Cortex Lab) i to u novoj postavi grupe koju sad čine dvojac Ivo T. Montina i Robert Grizilo. Više o nagradi te daljnjim planovima otkrili su i u intervjuu za CMC televiziju koji je na rasporedu u petak, 26.3. u 19h a nama su otkrili kako uskoro stiže i vinilno izdanje albuma “3.0” koje će biti objavljeno za Bonzai Progressive: “Željno išekujemo izlazak vinila da ga podijelimo zainteresiranim DJima i producentima, kolegama....”, zaključili su.

Load the next article
Loading...
Loading...