Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Carl Cox predstavio naslovnicu svoje knjige 'Oh Yes, Oh Yes!'

Knjiga otkriva “njegovu priču i priču o tome kako je britanska klupska kultura zavladala svijetom”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 24 March 2021
Carl Cox predstavio naslovnicu svoje knjige 'Oh Yes, Oh Yes!'

Carl Cox predstavio je naslovnicu svoje nadolazeće knjige, “Oh Yes, Oh Yes!”.
Knjiga prati njegovo putovanje od rođenja u Manchesteru od roditelja s Barbadosa, preko rada kao punjača polica i postavljača skela u predgrađu Južnog Londona do izrastanja u najomiljenijeg DJ-a na planeti, uz priče o njegovom poznavanju soundsystem kulture, Ibizi, Burning Manu, Melbourneu...

Pročitajte i ovo: Carl Cox: “Neodgovorno je partijati tijekom pandemije”

Knjiga je opisana kao “izvanredno iskren i intiman portret umjetnika koji nikada nije izgubio kontakt s ljudima koji dijele plesni podij s njim”, te kako otkriva “njegovu priču ali i priču o tome kako je britanska klupska kultura zavladala svijetom”.
Brojne njegove kolege su ga pohvalile: “Ljudi, po meni, olako koriste izraz legenda, ali Carl zaista jest personificirana legenda”, rekao je Grooverider.
“Carl mi je uvijek bio najdraži. Kompletni je DJ, ujedno i DJ-jev DJ. Ploče oživljavaju kad ih svira, sobe oživljavaju kad ih on zaljulja. Njegov je entuzijazam zarazan, njegovo opredjeljenje potpuno”, rekao je Norman Cook aka Fatboy Slim.
“Carl je jedan od rijetkih istinskih pionira britanske klupske kulture na međunarodnoj razini. Otvorio je vrata za toliko DJ-a i nadahnuo toliko ljudi, uključujući i mene”, zaključio je Gilles Peterson.
“Oh Yes, Oh Yes!” izlazi 19. kolovoza u izdanju White Rabbita. Cijene su: tvrdi uvez: 20 funti, e-knjiga: 10,99 funti i audio knjiga 21,99 funti.

Pogledajte naslovnicu knjige u nastavku a ako je želite nabaviti, predbilježite se - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...