Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Poslušajte 'Dualism (Yang)', novo Bonzai Progressive izdanje Cortex Thrilla

Nasljednik je to izdanja 'Dualism (Yin)'a dečkima se pridružuje i legendarni Jon The Dentist

  • Mixmag Adria I Foto: Andrea Kovač
  • 23 May 2023
Poslušajte 'Dualism (Yang)', novo Bonzai Progressive izdanje Cortex Thrilla

Cortex Thrill predstavljaju svoje novo Bonzai Progressive izdanje, 'Dualism (Yang)'. Nasljednik je to izdanja 'Dualism (Yin)' a zajedno vode na doista čudesno putovanje. Poznati po svojim intrigantnim konceptualnim pjesmama koje otvaraju nove svjetove, njihov melodični zvuk otvara mjesta alternativnom razmišljanju, uranjajući slušatelja u groove za nadrealno iskustvo. na novom izdanju dečkima se pridružuje legendarni Jon The Dentist, koji isporučuje dva izvanredna remiksa.

Izdanje otvara ‘Natural Dualities’, slijedi 'Paradox' s dojmljivim grooveom izgrađenim oko atmosferičnih zvukova i bas linije a potom stiže originalni miks 'Fluid Kinematics', koji vodi na putovanje kroz više stilova trance melodičnih zvukova. Na redu je potom prvi remiks s potpisom Jon The Dentista, klupski miks 'Fluid Kinematics' a kako bi zaokružio izdanje, JTD isporučuje i uvodni miks 'Fluid Kinematicsa'. Izdanje provjerite OVDJE.

Ivo T. Montina & Robert Grizilo inače uskoro kreću u Belgiju na Legacy Festival, za koji je Ivo T. Motina radio i grafička rješenja. Osim za njih, dizajnira najave i bannere za domaće evente kao i za izvođače od Legacy Festivala, primjerice za Rogera Sancheza. Osim toga, dečki su potpisali i dva digitalna i vinilna izdanja sa retro hard trance stilom za Bonzai Records, te jedan progressive single u suradnji sa Alen Oversoundom za Bonzai Progressive.

Load the next article
Loading...
Loading...