Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Daft Punk kacige uskoro bi mogle postati dio službenih LEGO kolekcionarskih predmeta

Projekt je na pola puta do dobivanja potrebnog broja glasova

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 2 March 2022
Daft Punk kacige uskoro bi mogle postati dio službenih LEGO kolekcionarskih predmeta

Jedan kreativac prijavio je dizajn LEGO Daft Punk kaciga za sljedeću seriju LEGO kolekcionarskih predmeta. Naime, LEGO ima inicijativu u kojoj kreatori mogu poslati ideje za koje vjeruju da bi bile dobar kolekcionarski predmet za budućnost. Proizvođač igračaka prihvaća glasove, a da bi ga LEGO tim ocjenjivao, svaki dizajner mora imati najmanje 10.000 glasova da bi se njihov proizvod uzeo u obzir. Eliot O 'Brien poslao je ideju modela potpisanih Daft Punk kaciga na LEGO web stranicu i do sad je skupio pola potrebnih glasova. Ako i vi elite glasati, kliknite OVDJE.

Čini se da je figura koju je stvorio O'Brien besprijekoran prikaz elektroničkog dvojca a sam autor je priznao da je modeliranje zakrivljenosti kaciga bilo teško. Evo što je autor napisao u svojoj prijavi: “Zakrivljeni oblici bili su veliki izazov za izraditi s Lego kockicama. Iako se koristi puno kromiranih dijelova, mogli bi se zamijeniti uobičajenim ravnim srebrnim i biserno zlatnim bojama bez previše kompromitiranja cjelokupnog izgleda. Veliki sam obožavatelj glazbe Daft Punka i osobno bih volio da ovakva ideja postane službeni set. Ako također uživate u slušanju benda, glazbe općenito ili biste samo željeli kacige kao na nekoj izložbi, razmislite o tome da podržite ovaj projekt!"

Godine 2013. Mixmag je napravio video s detaljima o tome kako su kultne kacige napravljene i kako bi vidio proces stvaranja iza njih. Pogledajte video u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...