Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Decibel predstavlja svoje uskršnje izdanje

Nastupaju Marco Carola, Nina Kraviz, Chris Liebing i drugi

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 1 February 2023
Decibel predstavlja svoje uskršnje izdanje

Ako ne znate gdje za uskršnji vikend, Firenza bi mogla biti dobra ideja. Naime, upravo je najavljen Decibel Presents Easter Edition, koji će se održati u nedjelju 9. i ponedjeljak 10. 4., (podne-ponoć) u Firenci, na Mandela Forumu (Piazza Enrico Berlinguer).

Zahvaljujući Decibel Presents Easter Editionu, Firenca je potvrđena kao jedna od najvažnijih glazbenih prijestolnica u Europi, jer će se Decibel Open Air 2023 Edition, opet održati upravo u tom gradu, u Parco delle Cascine, u subotu 9. i nedjelju 10. rujna. Prošlogodišnjem izdanju prisustvovalo je oko više od 50 000 ljudi, a 30% posjetitelja dolazilo je izvan Italije.

Uskršnje izdanje Decibela uključuje mnoge techno i house zvijezde; dolaze Marco Carola, Nina Kraviz, Loco Dice, Ilario Alicante, Deborah De Luca, Chris Liebing, Cloone, Patrick Mason, Chelina Manuhutu, Mattia Trani (uživo), U.R. Trax, Sara Mozzillo i Florentian Cabaret.

Marco Carola je globalni ambasador techna. Porijeklom iz Napulja, Marco je bio ključan u razvoju elektroničke scene ranih 90-ih u Italiji da bi potom odnio cvatuću techno scenu u svijet. Producentica, povremena pjevačica i DJ-ica, Nina Kraviz dobro je poznata kao strastvena album diggerica kao i po svom izvanrednom ukusu za idiosinkratičnu elektroničku glazbu, što ju je dovelo do osnivanja svoje etikete трип (trip). A posebna je poslastica prisustvovati vanserijskom nastupu njemačkog DJ-a i producenta Loco Dicea koji također dolazi na Decibel Presents Easter Edition.

Ulaznice možete potražiti OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...