Menu
Home Novosti Menu
Intervjui

Dekonstrukcija: Reblok & Shermanology - Naughtyfication

Razgovarali smo s Reblokom o EP-ju koji se našao na prvom mjestu naše mjesečne regionalne liste najboljih house izdanja

  • Mixmag Adria I Foto: Reblok press
  • 21 June 2020
Dekonstrukcija: Reblok & Shermanology - Naughtyfication

EP “Naugthyfication” našao se na prvom mjestu naše svibanjske top liste najboljih regionalnih house izdanja. Iza EP-a stoji Goran Paradjina - Reblok, producent elektroničke glazbe i DJ iz Novog Sada koji je za Mixmag otkrio kako je izdanje nastalo te koji su mu planovi za ljeto.

m: Tvoje novo izdanje “Naugthyfication” izašlo je na labelu Higher Ground. Kako je nastalo to izdanje?

R: Riječ je o dva collaba sa Shermanologyem - jednostavno su me iscimali na Instagramu s ponudom za suradnju...klasika, haha. Oni su dvojac, točnije sestra i brat; sestra peva a brat je zadužen za tehnički i idejni deo. Poslali su mi oko 13 acapelli koje sam preslušao i izabrao 2; oko njih sam složio stvar i to je to. Makar, u stvari “Everybody” je i njihova postava ali je nisu završili kako treba, pa sam ja to preuzeo.

m: Koliko dugo je trajao proces rada na izdanju? Što te je inspiriralo za njega? Možeš li nam reći koje produkcijske alate si koristio?

R: Trajalo je oko šest, sedam dana. Koristio sam alate koje uvek koristim - Sytrus i Sylenth. Inspiracija mi je bila da izdanje bude unikat, ništa više i ništa manje od toga, kao i uvek haha.

m: Izdanje ima dvije stvari, naslovnu “Naugthyfication” i “Everybody”. Opisuju ih kao - “tech house bombe”. Kako bi ih ti opisao?

R: “Naughtification” mi je omiljena s EP-a zato što je moja idejno 100% i predstavlja tačno ono što ja pravim trenutno - mračno, vuče na electro house i ima catchy vokal. Bukvalno moj signature sound. Diplu su se odmah svidele trake i hteo je da to izbacimo što pre...

m: Koji su ti planovi za ljeto? Koliko ti je cijela situacija s koronom poremetila planove?

R: Poremetila je sve skroz. Planovi su otprilike - samo da ne bude drugog talasa a za sve ostalo ćemo lako, haha.

Load the next article
Loading...
Loading...