Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Disclosure objavljuju svaki dan po jednu novu pjesmu ovaj tjedan!

Poslušajte prvu stvar, ‘Into My Arms’

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 17 August 2021
Disclosure objavljuju svaki dan po jednu novu pjesmu ovaj tjedan!

Disclosure ovaj tjedan objavljuju svaki dan po jednu novu pjesmu, a prva je izašla jučer, 16.8. i zove se “Into My Arms”. Prva su to izdanja nakon njihovog albuma ‘ENERGY’ iz prošle godine.
Nakon “In My Arms” slijede “Seduction”, “Another Level”, “It's Happening” i “Never Enough”, a izdanja su koordinirana na sličan način kao i “Ecstacy”, EP koji su objavili 2020. godine.
Govoreći o novoj glazbi i planovima, Guy Lawrence je rekao: “Iskra koja je zapalila stvaranje ovog djela nastala je kao rezultat želje da se oživi vrlo rascjepkana i neizvjesna plesna glazbena scena i klupska kultura koja se toliko promijenila u čitavom svijetu iz očiglednih razloga u posljednjih 18 mjeseci. Dok smo skupljali početne ideje u proljeće 2021. godine, počela se nazirati nada za producente i DJ -eve, koje bismo uskoro mogli ponovno okupiti, uz njih plesati i slušati glazbu kao jedno, sudjelujući u nečem većem od sebe”, objasnio je i dodao: “Onda smo se zapitali... što bismo htjeli čuti u tim trenucima? Kako zvuči taj prvi trenutak u klubu? Kakav je osjećaj ponovno ući u Shangri-la, na Glasto u 2 sata ujutro? Kako izgleda glavni show u Readingu nakon svih poteškoća koje je 2020. donijela cijeloj našoj industriji? Bez odgovora na sva ova pitanja i s mogućnošću da se bilo koji od ovih događaja zaista može dogoditi, krenuli smo raditi na stvaranju nečega što bi moglo odgovarati jednom od onih čarobnih trenutaka za kojima mnogi od nas čeznu.”
Poslušajte ‘Into My Arms’ u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...